Τέσσερις εβδομάδες μετά θα έρθει το AC: Syndicate στα PC

Ώστε να διασφαλιστεί ένα ομαλό launch
26 Αυγούστου 2015 18:11
Τέσσερις εβδομάδες μετά θα έρθει το AC: Syndicate στα PC

Όπως ανακοίνωσε η Ubisoft, το Assassin's Creed Syndicate θα κυκλοφορήσει στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές τέσσερις εβδομάδες αργότερα από την αντίστοιχη ημερομηνία κυκλοφορίας των εκδόσεων των κονσολών. Υπεύθυνη για τη μεταφορά του τίτλου είναι η Ubisoft Kiev, με τον production manager του στούντιο, Sam Kovalev, να αναφέρει πως ο επιπλέον χρόνος θα βοηθήσει ώστε το παιχνίδι να λειτουργεί απροβλημάτιστα από την πρώτη κιόλας μέρα. 

Με αυτόν τον τρόπο η Ubisoft θέλει να αποφύγει το μοιραίο σφάλμα που έκανε με το λανσάρισμα του Assassin's Creed Unity πέρυσι. Συγκεκριμένα ο Sam δήλωσε:

"Έχουμε κάνει διάφορες νέες βελτιώσεις στην διαδικασία παραγωγής μας, που μας επέτρεψαν να εστιάσουμε στην σταθερότητα και στο optimization της PC έκδοσης από το πρώτα στάδια του project. Αυτή ήταν μια από τις βασικές προτεραιότητες της ομάδας αυτόν τον χρόνο."

"Οι τέσσερις επιπλέον εβδομάδες είναι για οριστικοποιήσουμε όλες τις βελτιώσεις στον τίτλο και να βεβαιωθούμε ότι το παιχνίδι και όλοι του οι μηχανισμοί είναι σταθεροί όταν κυκλοφορήσει, έτσι ώστε να τρέχει ομαλά σε όλους τους παίχτες από την πρώτη μέρα."

Το νέο κεφάλαιο της σειράς θα λαβαίνει χώρα στο βικτοριανό Λονδίνο και θα κυκλοφορήσει στις 23 Οκτωβρίου για τα PS4 και Xbox One και στις 19 Νοεμβρίου για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Tags: