League of Legends: Έρχεται νέο spinoff παιχνίδι και δε θα είναι MOBA

Διέρρευσε το επόμενο παιχνίδι που ετοιμάζει η Riot Games
15 Ιανουαρίου 2023 12:36
League of Legends: Έρχεται νέο spinoff παιχνίδι και δε θα είναι MOBA

Το σύμπαν παιχνιδιών του League of Legends έχει ανοιχτεί αρκετά τα τελευταία χρόνια, με προτάσεις σε genres που ξεφεύγουν από τη συνταγή των MOBA. 

Αυτή τη φορά μαθαίνουμε πως έρχεται ένα νέο spinoff παιχνίδι του League of Legends, το οποίο ωστόσο δε θα είναι MOBA, θα εκδοθεί από την Riot Forge της Riot Games και προορίζεται για τις κονσόλες και τα PC.

Σύμφωνα με τη διαρροή από την επιτροπή αξιολόγησης της Νότιας Κορέας, πρόκειται για το "Mageseeker: A League of Legends Story", το οποίο θα αποτελέσει ένα action παιχνίδι για κονσόλες και PC. 

Σε αυτό θα πρωταγωνιστεί ένας από τους πιο αμφιλεγόμενους χαρακτήρες του σύμπαντος του League of Legends, ο Sylas, the Unshackled, ένας rogue μάγος που ηγείται μιας επανάστασης των καταπιεσμένων μάγων στην απολυταρχική χώρα της Demacia. 

Ο Sylas αποτελεί έναν από τους νεότερους champions του League of Legends που προστέθηκε στο ρόστερ τον Ιανουάριο του 2019. Μένει να δούμε πότε θα ανακοινωθεί επίσημα το Mageseeker, καθώς μετά από αυτή τη διαρροή φαντάζει σχεδόν σίγουρο ότι θα κυκλοφορήσει στο άμεσο μέλλον. 

Να αναφέρουμε στο σημείο αυτό ότι το τμήμα της Riot Forge ασχολείται αποκλειστικά με τέτοια spinoff παιχνίδια από τον κόσμο του League of Legends, όπως το "Hextech Mayhem" και το The Ruined King. Από την Riot Forge αναμένεται επίσης το Convergence: A League of Legends Story, ένα action platformer με πρωταγωνιστή τον Ekko, καθώς και το Song of Nunu, τα οποία θα έρθουν εντός του 2023.