Epic Games Store: Αποκαλύφθηκε το επόμενο δωρεάν παιχνίδι

Διαθέσιμο από την επόμενη Πέμπτη
14 Ιανουαρίου 2023 15:06
Epic Games Store: Αποκαλύφθηκε το επόμενο δωρεάν παιχνίδι

Η Epic Games αποκάλυψε ήδη το επόμενο δωρεάν παιχνίδι του Epic Games Store! Έτσι, μετά από τα Divine Knockout (DKO), First Class Trouble και Gamedec - Definitive Edition, θα έχετε τη δυνατότητα να εμπλουτίσετε τη ψηφιακή σας συλλογή με έναν νέο τίτλο, λιγάκι διαφορετικό σε στιλ από τα παραπάνω.

Ο λόγος γίνεται για το Epistory - Typing Chronicles της Fishing Cactus. Πρόκειται για ένα ατμοσφαιρικό παιχνίδι, όπου θα πάρετε τον έλεγχο μιας αλεπούς που πολεμά κάποια πλάσματα. Έτσι καλείστε να εξερευνήσετε έναν ιδιαίτερο κόσμο, με την ιστορία να ξετυλίγεται μυστηριωδώς.

Το παιχνίδι θα μπορείτε να το κατεβάσετε την Πέμπτη πατώντας εδώ.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι αυτή τη στιγμή μπορείτε να κάνετε δικά σας τρία παιχνίδια από το Epic Games Store. Το 1ο παιχνίδι είναι το Divine Knockout από την Red Beard Games. Αυτό είναι ένα 3rd person platform fighting παιχνίδι, το οποίο μπορείτε να απολαύσετε μαζί με τους φίλους σας.

Το 2ο παιχνίδι είναι το First Class Trouble της Invisible Walls. Πρόκειται για ένα casual party multiplayer παιχνίδι, το οποίο είναι ό,τι πρέπει για να παίζετε μαζί με την παρέα σας. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να συνεργαστείτε με τους άλλους παίκτες και να προσπαθήσετε να επιβιώσετε για να κερδίσετε. Ο κύριος σκοπός σας είναι να εξοντώσετε μία φονική AI.

Το 3ο παιχνίδι είναι το Gamedec - Definitive Edition της Anshar Studios και πρόκειται για ένα single-player cyberpunk RPG, στο οποίο θα πάρετε τον έλεγχο ενός ντετέκτιβ που προσπαθεί να λύσει κάποιες υποθέσεις.

Κατεβάστε τα πατώντας εδώ.

Για περισσότερα δωρεάν παιχνίδια παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.