One Piece Odyssey: Το launch trailer είναι εδώ και σάς προετοιμάζει για ένα επικό ταξίδι

Κυκλοφορεί από σήμερα ο JRPG τίτλος
13 Ιανουαρίου 2023 19:01
One Piece Odyssey: Το launch trailer είναι εδώ και σάς προετοιμάζει για ένα επικό ταξίδι

Η Bandai Namco έδωσε στη δημοσιότητα το launch trailer από το One Piece Odyssey, το νέο φιλόδοξο JRPG της που κυκλοφορεί από σήμερα. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε πλέον να απολαύσετε τις περιπέτειες του Luffy και της παρέας του μέσα από μία ιστορία που υπόσχεται να σας ταξιδέψει -κυριολεκτικά.

Το One Piece Odyssey θα αφηγηθεί μια πρωτότυπη ιστορία, την οποία θα μπορούν να απολαύσουν ακόμη και όσοι δεν είναι fans του anime, ενώ φυσικά θα υπάρχουν άφθονες λεπτομέρειες που θα εκτιμήσουν οι «πιστοί». Αναλυτικότερα, ο διάσημος πειρατής Monkey.D.Luffy, γνωστός και ως Straw Hat Luffy, μαζί με το πλήρωμά του, το Straw Hat Crew, διασχίζουν τον New World, αναζητώντας το επόμενο νησί και την επόμενη περιπέτεια που τους περιμένει.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους πέφτουν σε μια καταιγίδα και ναυαγούν. Έτσι, βρίσκονται ξεβρασμένοι σε ένα καταπράσινο τροπικό νησί που περιβάλλεται διαρκώς από καταιγίδες. Χωρισμένος από το πλήρωμά του, ο Luffy ξεκινάει μια νέα, μεγάλη περιπέτεια για να βρει τους φίλους του και να δραπετεύσει από το νησί!

Fans του One Piece, το νέο βίντεο του Odyssey εξηγεί τα πάντα για το επικό παιχνίδι!

Αξίζει να αναφερθεί πως εκτός από τον Luffy, θα μπορείτε να παίξετε και ως Zoro, Nami, Usopp, Sanji, Chopper, Robin, Frankie και Brook.

Το One Piece Odyssey κυκλοφορεί από σήμερα για τα PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X|S και PC. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.