Νέα προσφορά στα PS4 και PS5 με μεγάλη έκπτωση σε PlayStation Plus συνδρομές  

Διαθέσιμη για μερικά εικοσιτετράωρα ακόμη

Νέα προσφορά στα PS4 και PS5 με μεγάλη έκπτωση σε PlayStation Plus συνδρομές

Όπως σας ενημερώσαμε, το January Sale του PlayStation Store ξεκίνησε στις 4 Ιανουαρίου, με τους κατόχους PlayStation 4 και PlayStation 5 κονσολών να μπορούν να βρουν εκατοντάδες παιχνίδια και πακέτα επέκτασης σε μειωμένες τιμές. Τώρα, η Sony συνεχίζει τις προσφορές για το νέο έτος, δίνοντας τη δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να εγγραφούν στο PlayStation Plus εξοικονομώντας έως και 40%.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, η προσφορά αφορά τις νέες συνδρομές στα πακέτα PlayStation Plus Premium ή PlayStation Plus Extra για 12 μήνες ή για 3 μήνες. Πρόκειται για τις δύο βαθμίδες της υπηρεσίας που θυμίζουν το Xbox Game Pass, προσφέροντας πρόσβαση σε εκατοντάδες παιχνίδια μέσα από το Games Catalogue. Η έκπτωση ανέρχεται σε έως 40% για τα νέα μέλη ή σε 30% για τους ήδη υπάρχοντες συνδρομητές του βασικού πακέτου PlayStation Plus Essential.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η προσφορά δεν ισχύει για όσους είναι ήδη μέλη του PlayStation Plus Premium ή του PlayStation Plus Extra και ίσως ήθελαν να επεκτείνουν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα τη συνδρομή τους. Παράλληλα, μιας και η έκπτωση γίνεται στο πλαίσιο του January Sale, οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν ομοίως περιθώριο μέχρι τις 13 Ιανουαρίου για να την εκμεταλλευτούν.

Σε περίπτωση που θέλετε να αποκτήσετε την προσφορά ή να μάθετε περισσότερα για τα οφέλη των διαφόρων προγραμμάτων συνδρομής του PS Plus, μπορείτε να βρείτε τη σχετική σελίδα του PlayStation πατώντας εδώ.

Ροη ειδησεων