Το 2022 τέλειωσε ιδανικά για το God of War Ragnarok

Κατάφερε να επιστρέψει στην κορυφή των πωλήσεων
03 Ιανουαρίου 2023 18:04
Το 2022 τέλειωσε ιδανικά για το God of War Ragnarok

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο κατάφερε να κλείσει τη χρονιά το God of War Ragnarok, το οποίο επέστρεψε στην κορυφή των UK Charts, όντας το παιχνίδι που πούλησε τα περισσότερα retail αντίτυπα στο Ηνωμένο Βασίλειο μέσα στην τελευταία εβδομάδα του 2022.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, το νέο God of War φαίνεται πως βρέθηκε κάτω από τα χριστουγεννιάτικα δέντρα πολλών gamers αυτή την εορταστική περίοδο, με τα bundles της κονσόλας να βοηθούν ιδιαίτερα τις πωλήσεις του. Συνολικά, ήταν η τέταρτη μεγαλύτερη νέα κυκλοφορία του 2022 όσον αφορά τις retailer πωλήσεις στην εν λόγω αγορά.

Υψηλά στα charts και στις προτιμήσεις των παικτών παρέμειναν και τα FIFA 23 και Call of Duty: Modern Warfare 2, τα οποία παρόλο που κατέγραψαν μείωση πωλήσεων από εβδομάδα σε εβδομάδα, κατέλαβαν τις θέσεις δύο και τέσσερα αντίστοιχα. Συνολικά, οι βρετανοί gamers τίμησαν και τις κυκλοφορίες της Nintendo, αφού σχεδόν όλοι οι υπόλοιπες θέσεις της πρώτης δεκάδας είναι αποκλειστικότητες του Switch. Μεταξύ άλλων, μέσα στην τελευταία εβδομάδα του έτους πούλησαν εξαιρετικά και τα Pokémon Scarlet και Violet, το Mario Kart 8: Deluxe και το Nintendo Switch Sports.

Ακολουθούν αναλυτικά τα δέκα παιχνίδια με τις περισσότερες retail πωλήσεις στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου για την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε στις 31 Δεκεμβρίου.

  1. God of War: Ragnarok
  2. FIFA 23
  3. Mario Kart 8: Deluxe
  4. Call of Duty: Modern Warfare 2
  5. Pokémon Violet
  6. Nintendo Switch Sports
  7. Pokémon Scarlet
  8. Animal Crossing: New Horizons
  9. Minecraft (Switch)
  10. Sonic Frontiers