PlayStation Plus: Διαθέσιμα τα δωρεάν παιχνίδια του Ιανουαρίου στα PS4 και PS5

Από σήμερα μπορείτε να απολαύσετε τους τρεις πρώτους τίτλους του 2023
03 Ιανουαρίου 2023 17:05
PlayStation Plus: Διαθέσιμα τα δωρεάν παιχνίδια του Ιανουαρίου στα PS4 και PS5

Ο νέος χρόνος έχει καταφθάσει εδώ και μερικά εικοσιτετράωρα και τώρα επιτέλους φτάνουν και τα πρώτα δωρεάν παιχνίδια που προσφέρει το PlayStation Plus Essential για φέτος. Συγκεκριμένα, οι νέες προτάσεις της Sony για τον πρώτο μήνα του έτους είναι πλέον διαθέσιμες για τους συνδρομητές όλων των βαθμίδων της υπηρεσίας στα PS4 και PS5.

Αναλυτικότερα, από σήμερα, Τρίτη 3 Ιανουαρίου και μέχρι την Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου, οι συνδρομητές μπορούν να παίξουν το Star Wars Jedi: Fallen Order. Πρόκειται για μια εξαιρετική single-player περιπέτεια από την ταλαντούχα Respawn Entertainment, η οποία αφηγείται την ιστορία του νεαρού Jedi Cal Kestis. Η προσφορά του PS Plus αποτελεί ιδανική προετοιμασία για το Star Wars Jedi: Survivor, το sequel, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει το Μάρτιο.

Συνεχίζοντας, οι κάτοχοι PS4 και PS5 έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν και το Axiom Verge 2, μια εξαιρετική indie πρόταση, ενώ το τελευταίο δωρεάν παιχνίδι του μήνα στο οποίο μπορούν να αφιερώσουν το χρόνο τους είναι το Fallout 76 της Bethesda για το PS4.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι τίτλοι του PS4, δηλαδή το Fallout 76 στην προκειμένη περίπτωση, είναι playable και στο PlayStation 5 μέσω του Backwards Compatibility χαρακτηριστικού της κονσόλας. Τέλος, εφόσον εξαργυρώσετε τα παιχνίδια στο πλαίσιο της προαναφερθέντας περιόδου, αυτά θα παραμείνουν για πάντα διαθέσιμα στην ψηφιακή σας βιβλιοθήκη και θα είναι προσβάσιμα όσο έχετε ενεργή συνδρομή.

Η λίστα του PS Plus Essential για τον Ιανουάριο του 2023:

Star Wars Jedi: Fallen Order | PS4, PS5

Fallout 76 | PS4

Axiom Verge 2 | PS4, PS5