Final Fantasy: Έρχεται μία τεράστια ανακοίνωση μέσα στο 2023

Νέες δηλώσεις από τον παραγωγό του franchise
03 Ιανουαρίου 2023 10:21
Final Fantasy: Έρχεται μία τεράστια ανακοίνωση μέσα στο 2023

Ο Yoshinori Kitase της Square Enix και παραγωγός του επερχόμενου Final Fantasy VII Rebirth αποκάλυψε μέσα από το επίσημο site της σειράς, ότι φέτος θα είναι η χρονιά του θρυλικού franchise.

Συγκεκριμένα, μέσα από το “New Year's 2023 greetings” ο Kitase δήλωσε ότι εκτός από το Final Fantasy 16, το οποίο αναμένεται μέσα στη χρονιά, θα δείτε και μία μεγάλη ανακοίνωση, για την οποία όμως δεν μπόρεσε να πει τίποτα περισσότερο.

Οι δηλώσεις του ήταν οι εξής:

Καλή χρονιά σε όλους.

Το Final Fantasy 16 αναμένεται να κυκλοφορήσει φέτος. Επίσης, η ανάπτυξη του Final Fantasy VII Rebirth ανεβάζει ταχύτητες. Υπάρχει επίσης και μία άλλη μεγάλη ανακοίνωση που δεν σχετίζεται όμως με το FFVII, για την οποία δεν μπορώ να πω τίποτα ακόμα. Να είστε σίγουροι ότι εργαζόμαστε σκληρά για να διασφαλίσουμε ότι το 2023 θα είναι η πιο συναρπαστική χρονιά μας μέχρι τώρα.

Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ, ότι τον Σεπτέμβριο του 2021 είχε γίνει leak μία λίστα από την Nvidia με μελλοντικά παιχνίδια. Σε αυτή τη λίστα φιγούραραν δύο παιχνίδια του franchise. Το πρώτο ήταν ένα υποτιθέμενο Remake για το Final Fantasy 9 και το άλλο μία remastered βερσιόν του Final Fantasy Tactics.

Φαίνεται ότι η Square Enix έχει αρκετά projects της σειράς στα σκαριά, τα οποία δεν έχει ανακοινώσει ακόμα και σκοπεύει να το κάνει μέσα στο 2023. Εσείς, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.