Epic Games Store: Αυτά θα είναι τα επόμενα δωρεάν παιχνίδια μετά την Πρωτοχρονιά

Οι προσφορές θα συνεχιστούν σύντομα
30 Δεκεμβρίου 2022 19:17
Epic Games Store: Αυτά θα είναι τα επόμενα δωρεάν παιχνίδια μετά την Πρωτοχρονιά

Εδώ και χρόνια πλέον, η Epic Games έχει καταφέρει να κάνει το ψηφιακό της κατάστημα έναν από τους πρώτους προορισμούς των gamers που ψάχνουν τρόπους για να παίζουν οικονομικά, αφού μοιράζει σε εβδομαδιαία βάση δωρεάν παιχνίδια. Τις τελευταίες ημέρες, αντί για τα δύο παιχνίδια που δίνει κάθε Πέμπτη, η εταιρία χάριζε καθημερινά τίτλους, με αφορμή την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων.

Η ειδική αυτή προωθητική ενέργεια έφτασε στο τέλος της χθες, με το Epic Games Store να προσφέρει δωρεάν το Dishonored - Definitive Edition και το Eximius: Seize the Frontline, τα οποία οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να κάνουν δικά τους μέχρι και τις 5 Ιανουαρίου στις 6:00 μ.μ. το απόγευμα (ώρα Ελλάδος).

Κάπως έτσι, επιστρέφουμε στην κανονικότητα, και με το νέο έτος το Epic Games Store θα δίνει και πάλι από δύο δωρεάν τίτλους κάθε εβδομάδα. Η αρχή θα γίνει στις 5 Ιανουαρίου, όταν οι παίκτες θα μπορούν να κάνουν δικά τους τα Kerbal Space Program και Shadow Tactics - Aiko's Choice. Οι δύο αυτοί δωρεάν τίτλοι θα είναι οι πρώτοι του 2023 και θα μπορούν να αποκτηθούν μέχρι τις 12 Ιανουαρίου.

Φυσικά, το Unboxholics.com θα σας ενημερώσει εκ νέου με σχετική είδηση όταν τα πρώτα δωρεάν παιχνίδια του 2023 θα γίνουν διαθέσιμα, οπότε μείνετε συντονισμένοι.