Το νέο δωρεάν παιχνίδι του Epic Games Store για τα Χριστούγεννα είναι για τους fans του Elden Ring

Διαθέσιμο για 24 ώρες
28 Δεκεμβρίου 2022 18:04
Το νέο δωρεάν παιχνίδι του Epic Games Store για τα Χριστούγεννα είναι για τους fans του Elden Ring

Το Epic Games Store συνεχίζει την προωθητική του καμπάνια, χαρίζοντας ένα ακόμη παιχνίδι για τα Χριστούγεννα, το οποίο αυτή τη φορά κλείνει το μάτι στους fans του Elden Ring που ψάχνουν κάτι παρόμοιο.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, από σήμερα, Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου στις 6:00 μ.μ. και για 24 ώρες, έχετε την ευκαιρία να κάνετε δικό σας το Mortal Shell. Πρόκειται για μια soulslike εμπειρία που είχε πρωτοκυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2020, λαμβάνοντας θετικές κριτικές από μέσα και gamers.

Όπως και το Elden Ring, αλλά και τα Souls παιχνίδια της FromSoftware, το Mortal Shell είναι μια third-person action role-playing εμπειρία, με έμφαση στη melee δράση, που υπόσχεται να δοκιμάσει τις αντοχές σας και τις ικανότητές σας. Ως παίκτες, θα αναλάβετε χαμένους πολεμιστές, ‘shells’, και θα πρέπει να εντοπίστε τα κρυμμένα ιερά των πιστών. Μάλιστα, οι εχθροί που θα συναντήσετε δε δείχνουν έλεος και απαιτούν αντανακλαστικά, ακρίβεια και ένστικτο. 

Σε περίπτωση που δεν έχετε παίξει ακόμη τον τίτλο, η προσφορά της Epic Games είναι ιδανική και εφόσον την προλάβετε, το παιχνίδι θα παραμείνει για πάντα στην ψηφιακή σας βιβλιοθήκη για να το απολαύσετε με την άνεση σας.

Αποκτήστε εντελώς δωρεάν το Mortal Shell πατώντας εδώ.

Για την ιστορία, στο review του Unboxholics.com για το Mortal Shell, ο Σακης Καρπάς είχε επισημάνει:

Το Mortal Shell, θα έλεγα πως είναι μία μικρή παραγωγή, με μεγάλη καρδιά. Σαφέστατα επηρεασμένο και βασισμένο στα πονήματα της FromSoftware, ο τίτλος της Cold Symmetry -των 15 ατόμων παρακαλώ- είναι το «τέλειο» υποκατάστατο και ό,τι πιο κοντά σε Souls έχει κυκλοφορήσει ποτέ, τουλάχιστον σε art direction. Σε budget τιμή και με “budget” διάρκεια που δεν ξεπερνάει τις 20-25 ώρες, το προτείνω ανεπιφύλακτα σε όλους τους fans του κυρίου Miyazaki. Ωστόσο, τα Souls clones που μοιάζουν ακόμη περισσότερο στα Souls, αναπόφευκτα συγκρίνονται και με αυτά. Και η σύγκριση δε μπορεί παρά να μην είναι μοιραία. Αν, λοιπόν, μπείτε στη διαδικασία να τα βάλετε «δίπλα-δίπλα», το αποτέλεσμα θα είναι αστείο, γι’ αυτό και επιμένω πως το Mortal Shell πρέπει να τιμηθεί μόνο από άτομα που έχουν «χορτάσει» Dark Souls και Bloodborne και απλά θέλουν να δουν και μερικές μικρότερες προσπάθειες, που κουβαλάνε και κάποιες ενδιαφέρουσες ιδέες εντός τους. Κλείνοντας, να πω πως με μία καλή χρηματοδότηση και, φυσικά, με την υποστήριξη περισσότερου ανθρώπινου δυναμικού, η Cold Symmetry έχει όλα τα φόντα να δώσει ένα «μεγάλο» sequel.

Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά την άποψή του πατώντας εδώ.