PlayStation: Πρώτες επίσημες πληροφορίες για το επόμενο παιχνίδι της Naughty Dog

Το οποίο θα έχει διαφορετική δομή
27 Δεκεμβρίου 2022 19:31
PlayStation: Πρώτες επίσημες πληροφορίες για το επόμενο παιχνίδι της Naughty Dog

Πέρα από το επερχόμενο standalone multiplayer παιχνίδι που θα λαμβάνει χώρα στο σύμπαν του The Last of Us, το οποίο είχε αποκαλυφθεί επίσημα, η Naughty Dog εργάζεται παράλληλα και στον επόμενο μεγάλο τίτλο της. Για αυτόν, έχουν ακουστεί κατά καιρούς αρκετές φήμες, όπως για παράδειγμα ένα πρόσφατο leak που τόνιζε ότι πρόκειται για το The Last of Us Part III. Ωστόσο, μέχρι σήμερα δεν είχαμε καμία επίσημη πληροφορία.

Αυτό ήρθε να αλλάξει τώρα, αφού ο πρόεδρος του στούντιο έσπασε τη σιωπή του. Συγκεκριμένα, ο Neil Druckmann, δημιουργός των δύο The Last of Us και του Uncharted 4 και συντελεστής της επερχόμενης Last of Us σειράς του HBO, αποκάλυψε μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το νέο εγχείρημα της ταλαντούχας ομάδας των PlayStation Studios, στο πλαίσιο μιας συνέντευξης που παραχώρησε στο New Yorker.

Ειδικότερα, ο Druckmann αποκάλυψε πως το επόμενο παιχνίδι του θα είναι «δομημένο περισσότερο σαν τηλεοπτική σειρά» σε σχέση με οτιδήποτε άλλο έχει φτιάξει η Naughty Dog μέχρι σήμερα. Μάλιστα, η ομάδα έκανε και ένα ακόμη ασυνήθιστο βήμα για την ανάπτυξη του project αυτού: Ο Neil Druckmann αυτή τη φορά δε γράφει μόνος του το σενάριο ή σε συνεργασία με έναν ακόμη συνεργάτη. Αντιθέτως, η Naughty Dog έχει συστήσει ένα ‘writers’ room’, με πολλούς writers να συνεισφέρουν στο σενάριο. Πρόκειται για μια πρακτική που βλέπουμε συνήθως να υιοθετούν οι παραγωγές τηλεοπτικών σειρών.

Για την ώρα δε γνωρίζουμε αν το νέο παιχνίδι του Neil Druckmann είναι όντως το The Last of Us Part III, κάποιο εντελώς νέο IP ή η φημολογούμενη επιστροφή της σειράς Uncharted, αλλά σίγουρα οι fans του στούντιο έχουν αρκετά να προσμένουν, μεταξύ της σειράς του HBO, του multiplayer The Last of Us παιχνιδιού και του νέου αυτού project.