Final Fantasy: Ο Cloud δεν είναι ο πιο αγαπητός χαρακτήρας της σειράς – Δείτε την ψηφοφορία

Ίσως να μην πηγαίνει το μυαλό σας
27 Δεκεμβρίου 2022 15:39
Final Fantasy: Ο Cloud δεν είναι ο πιο αγαπητός χαρακτήρας της σειράς – Δείτε την ψηφοφορία

Η κοινότητα του Final Fantasy είναι τεράστια και μιας και κλείνει η χρονιά, μέσα από το Reddit, οι θαυμαστές της σειράς ψήφισαν τον αγαπημένο τους χαρακτήρα.

Πιο συγκεκριμένα, το franchise της Square Enix ψηφίζεται μεταξύ άλλων και για τους χαρακτήρες και τις προσωπικότητές τους όλα αυτά τα χρόνια, και οι fans "έτρεξαν" τώρα να δώσουν τη ψήφο τους σε αυτόν που πιστεύουν ότι είναι ο "καλύτερος" σύμφωνα με τα προσωπικά τους γούστα.

Το poll αυτό κράτησε για κάποιο καιρό και παρακάτω θα βρείτε μερικές φωτογραφίες με τους όλους τους γύρους (11 συνολικά) και τους φιναλίστ, καθώς και τον μεγάλο νικητή που είναι ο…Vivi από το θρυλικό Final Fantasy IX. Ναι, στη νούμερο 1 θέση δεν είναι ούτε ο Cloud, ούτε ο Sephiroth, ούτε η Tifa, αλλά ούτε και η Aerith.

Στους ημιτελικούς βρέθηκαν οι Cloud, Tifa και Vivi, ενώ στον τελικό έμεινε η Tifa από το Final Fantasy VII, μαζί με τον εμβληματικό μάγο.

Ο Vivi επιλέχθηκε ως νικητής ως ο πιο αγαπητός χαρακτήρας στο Final Fantasy.

Η ψηφοφορία διεξάχθηκε από τον Disastrous-Wrap4553, του οποίου ο αγαπημένος χαρακτήρας δεν ήταν ο Vivi όπως λέει χαρακτηριστικά.

Εσάς ποιος είναι ο αγαπημένο σας χαρακτήρας στο franchise; Πείτε μας στα σχόλια!