Αυτά τα Pokémon θα αφάνιζαν οι fans μια και καλή!

Μια διαφορετική ψηφοφορία
25 Δεκεμβρίου 2022 19:05
Αυτά τα Pokémon θα αφάνιζαν οι fans μια και καλή!

Οι Pokémon fans συνεχίζουν να μιλούν για διάφορα θέματα που αφορούν τα παιχνίδια και αυτή τη φορά επικεντρώθηκαν στον…αφανισμό κάποιου πλάσματος. Πιο συγκεκριμένα, η νέα συζήτηση γίνεται στο Reddit και πολλοί θαυμαστές της σειράς λένε το μοναδικό Pokémon που θα διέγραφαν (με τα χαράς) από παντού, για πάντα.

Το παντού σημαίνει ότι: δε θα θυμάται κανείς το εκάστοτε Pokémon, δε θα υπάρχει σε κανένα παιχνίδι, καθώς και σε κανένα anime, καμία σειρά και ταινία. Ολική διαγραφή.

Την ψηφοφορία αυτή τη φορά την ξεκίνησε ο χρήστης του Reddit, Decent_Ad_0, ο οποίος ζητάει από όλους να πουν ποιο Pokémon θα «διέγραφαν από το χάρτη», με εκείνον να ρίχνει τη ψήφο του στο Rattata.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν πάνω από 2,600 σχόλια και πολλοί χρήστες θα διέγραφαν από τη μνήμη τους τα: Pikablu, Enamorus, Gengar, Bruxish, Pikachu, Clefairy, Shroodle, Pawmo, Pichu, Chewtle, Paras, Diggersby, Diggersby, Nidoran και άλλα.

Αυτά τα Pokémon βρίσκονταν ψηλά στη λίστα με εκατοντάδες likes άλλους χρήστες. Εσείς ποιο Pokémon θα διαγράφατε μια για πάντα; Πείτε μας στα σχόλια.

Πηγή: TheGamer

Tags: