Αποκτήστε τώρα εντελώς δωρεάν το Death Stranding του Hideo Kojima!

Το νέο σπέσιαλ δώρο από την Epic Games είναι γεγονός
25 Δεκεμβρίου 2022 18:07
Αποκτήστε τώρα εντελώς δωρεάν το Death Stranding του Hideo Kojima!

Όπως σας είχαμε ενημερώσει σήμερα το πρωί, η Epic Games θέλει να σας κάνει σήμερα ένα πολύ ιδιαίτερο και σπέσιαλ δώρο για τα Χριστούγεννα. Ναι, είναι γεγονός. Από τώρα και μέχρι αύριο το απόγευμα, θα μπορείτε να αποκτήσετε το Death Stranding εντελώς δωρεάν για τον υπολογιστή σας.

Αυτό σημαίνει ότι αν δεν είχατε ασχοληθεί στο παρελθόν με το επιτυχημένο παιχνίδι του Hideo Kojima και της Kojima Productions, θα έχετε τη δυνατότητα να το κάνετε τώρα, χωρίς κανένα απολύτως κόστος.

Αποκτήστε το Death Stranding πατώντας εδώ.

Μπορείτε να διαβάσετε την άποψή μας για το Death Stranding πατώντας εδώ.

Ο Σάκης Καρπάς είχε πει μεταξύ άλλων τα εξής:

Το Death Stranding δεν επικαλείται το συναίσθημα, δεν προσπαθεί να σε εντυπωσιάσει, δεν υπερβάλλει και δε φαφλατίζει. Έχει ένα ξεκάθαρο στόχο, πραγματεύεται μία πολύ σοβαρή, ψαγμένη και μεγαλειώδη θεματολογία, σε κάνει να αναρωτηθείς, να σκεφτείς να φοβηθείς αλλά κυρίως να ελπίσεις. Είναι παιχνίδι που θα σε γοητεύσει σιγά-σιγά και θα σε κάνει να το ερωτευτείς μόνο αν είσαι έτοιμος να αποδεχθείς τη φύση του, το όραμά του και την αντισυμβατικότητα που το διέπει. Βασικά, δεν είναι παιχνίδι, είναι εμπειρία…

Μερικά χαρακτηριστικά για την PC έκδοση του παιχνιδιού: High Frame Rate, Photo Mode, Ultra Wide υποστήριξη, αντικείμενα από το Half-Life, “Selections From ‘The Art of Death Stranding” Digital Book (by Titan Books), Chiral Gold/ Omnireflector “Ludens Mask” sunglasses, Gold και Silver power skeleton, Gold και Silver all-terrain skeleton και Gold και Sulver armor plate.

Η PC έκδοση υποστηρίζει την XeSS τεχνολογία της Intel που είναι αντίστοιχη του DLSS της Nvidia, καθώς και πολλές παραμετροποιήσεις για τα γραφικά.

Ο τίτλος θα βρίσκεται στο Epic Games Store μέχρι αύριο στις 18:00 το απόγευμα ώρα Ελλάδος.