Το 8ο δωρεάν Χριστουγεννιάτικο παιχνίδι του Epic Games Store είναι ένα εξαιρετικό FPS!

Διαθέσιμο για 24 ώρες
24 Δεκεμβρίου 2022 21:50
Το 8ο δωρεάν Χριστουγεννιάτικο παιχνίδι του Epic Games Store είναι ένα εξαιρετικό FPS!

Η Epic Games συνεχίζει τις εορταστικές προσφορές, μοιράζοντας δωρεάν παιχνίδια μέσα από το ψηφιακό της κατάστημα. Σήμερα, παραμονή των Χριστουγέννων, χαρίζει έναν τίτλο που δεν πρέπει να χάσετε!

Περνώντας σε λεπτομέρειες, από σήμερα Σάββατο 24 Δεκεμβρίου στις 6:00 μ.μ. και για 24 ώρες έχετε την ευκαιρία να κάνετε δικό σας το Metro: Last Light Redux. Πρόκειται για την αναβαθμισμένη έκδοση ενός εξαιρετικού shooter από την 4A Games, το οποίο είχε φέρει πρωτοκυκλοφορήσει το 2013.

Το Metro: Last Light συνεχίζει την ιστορία του Metro 2033, ακολουθώντας τον Artyom, έναν νεαρό στρατιώτη που ζει στο μετρό της Μόσχας μετά από έναν καταστροφικό πυρηνικό πόλεμο. Έχοντας ως αποστολή να βρει τους μυστηριώδεις Dark Ones, ο Artyom πρέπει να ταξιδέψει σε διάφορα μέρη του μετρό, αλλά και στην επιφάνεια που είναι γεμάτη με φονική ακτινοβολία. Εκεί θα πολεμήσει με διάφορες φατρίες, αλλά και με μεταλλαγμένα τέρατα. Το παιχνίδι βελτιώνει διάφορους μηχανισμούς του Metro 2033 και εισάγει και νέα στοιχεία, όπως το weapon customization.

Σε περίπτωση που δεν έχετε παίξει ακόμη τον τίτλο, η προσφορά της Epic Games είναι ιδανική και εφόσον την προλάβετε, το παιχνίδι θα παραμείνει για πάντα στην ψηφιακή σας βιβλιοθήκη για να το απολαύσετε με την άνεση σας.

Αποκτήστε εντελώς δωρεάν το Metro: Last Light Redux πατώντας εδώ.