God of War Ragnarok: Έρχεται το πιο πολυπόθητο χαρακτηριστικό!

Και ναι, είναι αυτό που φαντάζεστε
22 Δεκεμβρίου 2022 23:31
God of War Ragnarok: Έρχεται το πιο πολυπόθητο χαρακτηριστικό!

Η Sony Santa Monica μόλις ανακοίνωσε ότι μέσα στο 2023 θα φέρει ένα πολυπόθητο χαρακτηριστικό στο God of War Ragnarok. Και ναι, είναι αυτό που φαντάζεστε. Η ομάδα ανάπτυξης αποκάλυψε ότι ετοιμάζει το New Game Plus και θα το κυκλοφορήσει την επόμενη χρονιά.

Όπως είδαμε και στο God of War του 2018, με το New Game Plus θα μπορείτε να παίξετε το παιχνίδι από την αρχή, με το save σας και αυτό σημαίνει θα έχετε όλον τον εξοπλισμό και τα skill σας από τα πρώτα λεπτά.

Ωστόσο, τα δυσάρεστα είναι ότι θα χρειαστεί να κάνετε αρκετή υπομονή, καθώς το update που θα φέρει το New Game Plus θα κυκλοφορήσει την άνοιξη.

Οι επίσημες δηλώσεις της Sony Santa Monica:

Το ξέρουμε ότι έχετε ρωτήσει πολλοί και είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας επιβεβαιώσουμε ότι το New Game Plus θα έρθει στο God of War Ragnarok την άνοιξη του 2023. Θα σας δώσουμε περισσότερες λεπτομέρειες όταν με το καλό φτάνουμε στην ημερομηνία κυκλοφορίας.

Να σας υπενθυμίσουμε σε αυτό το σημείο, ότι σήμερα ανέβηκε ένα νέο βίντεο στο κανάλι των Unboxholics και μέσα από αυτό μπορείτε να κερδίσετε πολλά καλούδια που αφορούν το God of War Ragnarok, καθώς και πολλά ψηφιακή και retail αντίτυπα. Για περισσότερα μπορείτε να πατήσετε εδώ.