Το 7ο δωρεάν παιχνίδι του Epic Games Store είναι ό,τι πρέπει για τα Χριστούγεννα!

Μια πρόταση για μικρούς και μεγάλους
21 Δεκεμβρίου 2022 18:00
Το 7ο δωρεάν παιχνίδι του Epic Games Store είναι ό,τι πρέπει για τα Χριστούγεννα!

Η Epic Games συνεχίζει την χριστουγεννιάτικη καμπάνια της, στο πλαίσιο της οποίας θα μοιράσει συνολικά 15 δωρεάν παιχνίδια, με στόχο την προώθηση του ψηφιακού της καταστήματος. Σήμερα, λοιπόν, η εταιρία προσφέρει μια πρόταση ιδανική για τα Χριστούγεννα, αφού αφορά τόσο τους μικρούς όσο και τους μεγάλους παίκτες, μιας και εντάσσεται στη σειρά LEGO.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, από σήμερα Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου στις 6:00 μ.μ. και για 24 ώρες έχετε την ευκαιρία να κάνετε δικό σας το LEGO Builder´s Journey. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό puzzle παιχνίδι από την Light Brick Studio, το οποίο είχε κάνει το ντεμπούτο του στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές τον Ιούνιο του 2021.

Στο Lego Builder's Journey οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να χτίσουν τα δικά τους μοντέλα και να λύσουν γρίφους. Αυτό που ξεχωρίζει είναι η μινιμαλιστική αισθητική του τίτλου και ο ρεαλιστικός του τεχνικός τομέας. Για περισσότερα, μπορείτε να πάρετε μια γεύση μέσα από το trailer που ακολουθεί παρακάτω.

Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε, να σημειωθεί πως η προσφορά της Epic Games ισχύει μόνο για μια ημέρα, αλλά εφόσον την προλάβετε, το παιχνίδι θα παραμείνει για πάντα στην ψηφιακή σας βιβλιοθήκη, για να το απολαύσετε με την άνεση σας.

Αποκτήστε εντελώς δωρεάν το LEGO Builder´s Journey πατώντας εδώ.