Εννοείται πως το internet έβαλε τον Μπιλ Κλίντον στο Elden Ring!

Το ευτράπελο των The Game Awards που γράφτηκε στην ιστορία
21 Δεκεμβρίου 2022 17:42
Εννοείται πως το internet έβαλε τον Μπιλ Κλίντον στο Elden Ring!

Ενώ τα φετινά The Game Awards 2022 κύλισαν σχεδόν καθ’ όλη τους τη διάρκεια χωρίς θέματα, την τελευταία στιγμή, κατά τη βράβευση του παιχνιδιού της χρονιάς, ένας άγνωστος τύπος αποφάσισε να ανέβει στην σκηνή και να κάνει μια πραγματικά αναπάντεχη δήλωση.

Αναλυτικότερα, ο άγνωστος παρευρισκόμενος έκανε "blend in" μαζί με την ομάδα του Hidetaka Miyazaki της FromSoftware και αφού όλοι έκαναν τις δηλώσεις τους, πήγε στο μικρόφωνο και αφιέρωσε το βραβείο «στον αναμορφωμένο ορθόδοξο ραβίνο του, τον Μπίλ Κλίντον». Το περιστατικό, το οποίο οδήγησε στη σύλληψη του νεαρού από τις αστυνομικές αρχές, έγινε αμέσως viral στα social media και γέννησε αμέτρητα memes.

Κάπως έτσι, ο 42ος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών έχει συσχετιστεί πλέον με τα παιχνίδια της FromSoftware και η δραστήρια Souls κοινότητα αποφάσισε να τον ενσωματώσει κανονικά στο Elden Ring. Γνωρίστε το 'Bill Clinton: The Reformed Rabbi Orthodox', ένα mod για την PC έκδοση του παιχνιδιού, το οποίο σας δίνει τη δυνατότητα να παίξετε το open world RPG με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ ως κεντρικό πρωταγωνιστή. Ναι, καλά διαβάσατε.

Ο δημιουργός του mod προτείνει στους παίκτες να μη φοράνε καμία πανοπλία για την καλύτερη και πιο ρεαλιστική εμπειρία. Καθ’ αυτόν τον τρόπο θα μπορούν να αντιμετωπίσουν τα πανδύσκολα bosses του Elden Ring με τον κουστουμαρισμένο Μπίλ Κλίντον ως χαρακτήρα. Βέβαια, το κατά πόσο αυτό συνιστά «ρεαλιστική εμπειρία» είναι συζητήσιμο.

Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε, μπορείτε να βρείτε το εν λόγω mod πατώντας εδώ, ενώ μέσα από τον player που ακολουθεί μπορείτε να δείτε ξανά το ευτράπελο από την τελευτή απονομής του GOTY βραβείου στα The Game Awards 2022.

Tags: