GTA 6: Το βίντεο της Rockstar Games που «κοψοχόλιασε» τα social media!

Πολλοί νόμιζαν πως είχε φτάσει η στιγμή...
16 Δεκεμβρίου 2022 19:48
GTA 6: Το βίντεο της Rockstar Games που «κοψοχόλιασε» τα social media!

Viral έγινε στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Twitter μια δημοσίευση που έκανε η Rockstar Games πριν μερικές ώρες, αφού αμέτρητοι χρήστες έπεσαν στην «παγίδα», νομίζοντας πως πρόκειται για κάποιο teaser που αφορά το άκρως αναμενόμενο GTA 6.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, η εταιρία έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα σύντομο βίντεο 15 δευτερολέπτων, στο οποίο φαίνεται απλά το λογότυπο της και…χρώματα. Δεν υπήρχε καμία επεξήγηση, καμία περιγραφή, τίποτα. Αμέσως το tweet άρχισε να τραβάει πάνω του τα βλέμματα των χρηστών, έχοντας φτάσει πλέον τις 6 εκατομμύρια προβολές.

Σε περίπτωση που δε θυμάστε, με παρόμοιο τρόπο είχε αποκαλύψει η εταιρία το Red Redemption 2, αφού από το πουθενά είχε αναρτήσει μια φωτογραφία με το λογότυπό της ντυμένο στα κόκκινα. Αρκετοί νόμιζαν, λοιπόν, πως η ιστορία επαναλαμβάνεται και πως η επίσημη αποκάλυψη του Grand Theft Auto 6 ήταν προ των πυλών. Τελικά, ο ενθουσιασμός έπεσε στο κενό, αφού όπως επισήμαναν άλλα μέλη της κοινότητας, το βίντεο αφορά το πιο πρόσφατο update του GTA Online, το “Los Santos Drug Wars”, το οποίο έχει εικαστικό με αντίστοιχα χρώματα.

Φυσικά, πολλές αντιδράσεις κάτω από το βίντεο ήταν ξεκαρδιστικές, αφού δεν έλειψαν τα memes. Παρακάτω μπορείτε να δείτε, λοιπόν, μερικές από αυτές, καθώς και την αρχική δημοσίευση.

Το tweet της Rockstar Games για το GTA Online που «κοψοχόλιασε» τα social media:

Οι αντιδράσεις των χρηστών: