Ξεχάστε τον Henry Cavill – Η CD Projekt των Witcher παιχνιδιών έχει τον δικό της live-action Geralt

Για τις ανάγκες του νέου της recap βίντεο
14 Δεκεμβρίου 2022 13:27
Ξεχάστε τον Henry Cavill – Η CD Projekt των Witcher παιχνιδιών έχει τον δικό της live-action Geralt

Η CD Projekt μόλις έκανε διαθέσιμη τη δωρεάν next-gen αναβάθμιση του The Witcher 3: Wild Hunt για τα PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC, η οποία βελτιώνει τον τεχνικό τομέα και προσθέτει διάφορα χρήσιμα χαρακτηριστικά. Θέλοντας, λοιπόν, να προετοιμάσει το έδαφος τόσο για τους νέους παίκτες που θα ταξιδέψουν για πρώτη φορά στον κόσμο του, αλλά και για όσους θα επιστρέψουν για να βιώσουν ξανά την εμπειρία αναβαθμισμένη, η πολωνική ομάδα έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα επίσημο recap βίντεο.

Η ιδιαιτερότητα είναι πως το νέο αυτό βίντεο δε χρησιμοποιεί πλάνα από τα παιχνίδια, αλλά αντιθέτως παρουσιάζει τα γεγονότα των δύο πρώτων Witcher τίτλων χρησιμοποιώντας κανονικούς ηθοποιούς! Βέβαια, μπορείτε να ξεχάσετε τον Henry Cavill, ο οποίος αναμένεται να αποχωρήσει από τη σειρά του Netflix μετά την τρίτη σεζόν, αφού η CD Projekt επέλεξε για τις ανάγκες του εν λόγω βίντεο τον Γερμανό cosplayer Darth Bronka. Στο πλευρό του θα δείτε και άλλους coplayers, όπως την Sandra Wanke στο ρόλο της Yennefer και την Elisabeth Marx ως Triss Merigold.

Σε περίπτωση, λοιπόν, που θέλετε να δείτε εν δράσει τον live-action Geralt της CD Projekt και συγχρόνως να φρεσκάρετε τη μνήμη σας με τα γεγονότα των πρώτων Witcher τίτλων πριν επιστρέψετε στο The Witcher 3: Wild Hunt, το εν λόγω βίντεο ακολουθεί παρακάτω.

Περισσότερες πληροφορίες για τη next-gen αναβάθμιση μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.