Προλάβετε για λίγες μέρες ακόμα δύο δωρεάν παιχνίδια για το PC σας

Η προσφορά του Epic Games Store λήγει την Πέμπτη
13 Δεκεμβρίου 2022 14:16
Προλάβετε για λίγες μέρες ακόμα δύο δωρεάν παιχνίδια για το PC σας

Να σας υπενθυμίσουμε ότι έχετε λίγες μέρες ακόμα για να κατεβάσετε στο λογαριασμό σας τα νέα δωρεάν παιχνίδια του Epic Games Store. Συγκεκριμένα, έχετε μέχρι την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου για να αποκτήσετε χωρίς κανένα κόστος τα Saints Row IV Re-Elected και Wildcat Gun Machine. Δύο παιχνίδια, που σίγουρα αξίζουν την προσοχή σας.

To Saints Row IV Re-Elected της Deep Silver, είναι το 4ο κεντρικό κεφάλαιο της δημοφιλούς σειράς και εκτός από το βασικό και διασκεδαστικό παιχνίδι, περιλαμβάνει 25 DLC πακέτα με όπλα και εξτρά αποστολές. Αν έχετε ασχοληθεί με τους παλιούς τίτλους του franchise σίγουρα θα ξέρετε τι σας περιμένει και εδώ. Τρέλα, γέλιο, καφρίλα και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε.

Το Wildcat Gun Machine έρχεται από την Chunkybox Games και πρόκειται για ένα ιδιαίτερο dungeon crawler παιχνίδι που υπόσχεται ακατάπαυστη δράση με τεράστια γκάμα όπλων, mech robot εχθρούς και «πανέμορφες γατούλες».

Κατεβάστε το Saints Row IV Re-Elected πατώντας εδώ.

Κάντε δικό σας το Wildcat Gun Machine πατώντας εδώ.

Τα δύο αυτά παιχνίδια θα είναι διαθέσιμα έως την Πέμπτη στις 18:00 το απόγευμα ώρα Ελλάδος.

Από την άλλη, η υπηρεσία έχει ανεβάσει στο κατάστημά της και το επόμενο παιχνίδι, το οποίο θα γίνει διαθέσιμο μόλις φύγουν τα δύο παραπάνω. Ωστόσο, δεν έχει αποκαλύψει ποιο θα είναι αυτό, καθώς το αποκαλεί “mystery game”, κάτι που σημαίνει ότι θα μάθουμε περισσότερα σε λίγες μέρες από σήμερα.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.