Δείτε 6 λεπτά από το παιχνίδι που θυμίζει GTA με τους Chuck Norris και Michael Madsen

Και συγκεκριμένα ένα heist mission για τέσσερα άτομα
12 Δεκεμβρίου 2022 16:52
Δείτε 6 λεπτά από το παιχνίδι που θυμίζει GTA με τους Chuck Norris και Michael Madsen

Μια από τις εκπλήξεις των πρόσφατων The Game Awards 2022 ήταν το Crime Boss: Rockay City, ένα παιχνίδι που εντυπωσιάζει με το τρομερό καστ των ηθοποιών που έχει επιστρατεύσει. Συγκεκριμένα, οι παίκτες θα συναντήσουν μεταξύ άλλων στον τίτλο τον θρυλικό ηθοποιό και μάστερ των πολεμικών τεχνών Chuck Norris, ενώ τον πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει ο Michael Madsen, γνωστός μεταξύ άλλων για ταινίες του Quentin Tarantino, όπως τα The Hateful Eight, Kill Bill και Reservoir Dogs.

Τώρα, η ομάδα ανάπτυξης Ingame Studio και η 505 Games έδωσαν στα φώτα της δημοσιότητας το πρώτο μεγάλης διάρκειας gameplay βίντεο. Μέσα από αυτό βλέπουμε πως οι συγκρίσεις πολλών gamers με το GTA ήταν αρκετά εύστοχες, αφού στο επίκεντρο της εμπειρίας βρίσκονται οι ληστείες. Μάλιστα, το παιχνίδι μπορεί κάλλιστα να συγκριθεί και με το Payday, αφού το βασικό gameplay loop μοιάζει αρκετά.

Όπως δείχνει το gameplay βίντεο, ο παίκτης μπορεί να συνεργαστεί μαζί με άλλους τρεις φίλους του για να πραγματοποιήσει μια ληστεία σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο. Αφού η ομάδα μπει στο χώρο, χρειάζεται αθόρυβα να ολοκληρώσει διάφορα objectives, μέχρι να φτάσει στο θησαυροφυλάκιο, χωρίς -καλώς εχόντων των πραγμάτων- να έχει χτυπήσει ο συναγερμός. Φυσικά, μετά την ολοκλήρωση της ληστείας, υπάρχει και ένα έντονο σχέδιο διαφυγής, το οποίο περιλαμβάνει άφθονη εκρηκτική δράση.

Μπορείτε να πάρετε μια γεύση απ’ όλα αυτά μέσα από τον player που ακολουθεί.

Το Crime Boss: Rockay City αναπτύσσεται από την 505 Games σε συνεργασία με την Epic Games και έτσι πρόκειται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά στο Epic Games Store στις 28 Μαρτίου του 2023, καταφθάνοντας στις κονσόλες αργότερα μέσα στο έτος.

Να σημειωθεί ότι πέρα από τους Chuck Norris και Michael Madsen, το εντυπωσιακό καστ συμπληρώνουν οι Danny Trejo, Danny Glover, Michael Rooker, Kim Basinger, Damion Poiter και Vanilla Ice.

Tags: