Cyberpunk 2077: Ο Idris Elba θα παίξει πλάι στον Keanu Reeves στο Phantom Liberty expansion (trailer)

Μία ανακοίνωση που δεν περίμενε κανείς
09 Δεκεμβρίου 2022 05:58
Cyberpunk 2077: Ο Idris Elba θα παίξει πλάι στον Keanu Reeves στο Phantom Liberty expansion (trailer)

Κατά τη διάρκεια των The Game Awards 2022 με παρουσιαστή τον Geoff Keighley, η CD Projekt RED έδωσε στη δημοσιότητα μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες και ένα ολοκαίνουργιο gameplay trailer από το Phantom Liberty. Πρόκειται για το 1ο μεγάλο expansion του Cyberpunk 2077, το οποίο έκρυβε και μία μεγάλη έκπληξη.

Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα ανάπτυξης αποκάλυψε ότι πρωταγωνιστής αυτού του expansion θα είναι ο Idris Elba, ο γνωστός ηθοποιός που έχουμε απολαύσει μεταξύ άλλων στα Luther, Three Thousand Years of Longing, The Suicide Squad, Thor: Love and Thunder και άλλες τεράστιες παραγωγές.

Οι πληροφορίες που έδωσε η CD Projekt για τον χαρακτήρα του Idris Elba:

Σας παρουσιάζουμε τον Idris Elba ως Solomon Reed, έναν πράκτορα της FIA για την NUSA. Συνεργαστείτε και αναλάβετε μια πολύ δύσκολη αποστολή κατασκοπείας, στο Phantom Libery, ένα κατασκοπευτικό θρίλερ για το Cyberpunk 2077 που διαδραματίζεται σε μια ολοκαίνουργια περιοχή της Night City.

Παρακολουθήστε το trailer του Phantom Liberty παρακάτω:

Ωστόσο, να σας υπενθυμίσουμε ότι το Phantom Liberty θα είναι το μοναδικό story DLC που θα κυκλοφορήσει για το Cyberpunk 2077. Και αυτό γιατί η CD Projekt RED εργάζεται ήδη στο sequel του παιχνιδιού που έχει την κωδική ονομασία Project Orion.

Το 1ο expansion του Cyberpunk 2077 θα κυκλοφορήσει το 2023 για τα PC, PS5 και Xbox Series X|S.