Star Wars Jedi: Survivor - Έριξε σαγόνια το νέο trailer στα The Game Awards

Η επιστροφή του Cal Kestis γίνεται τον Μάρτιο
09 Δεκεμβρίου 2022 04:20
Star Wars Jedi: Survivor - Έριξε σαγόνια το νέο trailer στα The Game Awards

Τήρησε το ραντεβού της η EA και η Respawn Entertainment καθώς παρουσίασαν ένα νέο χορταστικό και επικό -με όλη τη σημασία της λέξης- trailer για το άκρως αναμενόμενο Star Wars Jedi: Survivor. Εκτός από τα gameplay πλάνα που ήταν άκρως εντυπωσιακά επιβεβαιώθηκε και η ημερομηνία κυκλοφορίας του, που ξεφεύγει μερικές μέρες από το leak των προηγούμενων ημερών και αναμένεται στις 17 Μαρτίου 2023. 

Στη συνέχεια του Jedi: Fallen Order o Cameron Monaghan επιστρέφει ως Cal Kestis μόνο που αυτή τη φορά δεν είναι ένας απλός Padawan, αλλά ένας πανίσχυρος Jedi Knight, καθώς τα γεγονόταμας μεταφέρουν πέντε χρόνια μετά. Έτοιμος να παλέψει με το σκοτάδι που έχει πέσει στον γαλαξία, αλλά και κάποια μυστικά που θα ανακαλύψει στο νέο του ταξίδι. 

Το trailer έδειξε πολλές από τις νέες τοποθεσίες που θα επισκεφθούν οι παίκτες, ενώ αποκάλυψε και πως έχει έναν νέο σύμμαχο. Κυρίως όμως ο τεχνικός του τομέας σε συνδυασμό με την αυξημένη του κλίμακα έριξε σαγόνια. 

Δείτε το official Reveal trailer του Star Wars Jedi: Survivor

Στη σκηνή επίσης μετά την προβολή του trailer εμφανίστηκε ο ίδιος ο Cameron Monaghan με το κανονικό φωτόσπαθο του Kestis, έκανε μερικά Jedi κόλπα και αποκάλεσε τον τίτλο ως "το καλύτερο Star Wars παιχνίδι όλων των εποχών". Να θυμίσουμε ότι το Jedi Fallen Order έχει πουλήσει πάνω από 20 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως

Tο Star Wars Jedi: Survivor αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 17 Μαρτίου του 2023 σε PS5, Xbox Series X|S και PC.