Το Republique έρχεται στο PS4

Η Hope και στην κονσόλα της Sony
20 Αυγούστου 2015 13:41
Το Republique έρχεται στο PS4

Σύμφωνα με ανακοίνωση της GungHo Entertainment, το République πρόκειται να κυκλοφορήσει στο PlayStation 4 στις αρχές του 2016 στις αγορές της Βόρεια Αμερικής και της Ευρώπης. Για όσους δεν γνωρίζουν, το Republique είναι ένα action-stealth παιχνίδι που γνώρισε μεγάλη επιτυχία μέσω του Kickstarter πίσω στο 2012, ενώ ο παραγωγός του, Ryan Payton, είχε εργαστεί στο Metal Gear Solid 4. Ο τίτλος κυκλοφόρησε μόνο σε mobile συσκευές και PC με τον συνολικό στόχο χρηματοδότησης του να έφτασε τα $555,000. Ο Ryan Payton δήλωσε τα παρακάτω για τη κυκλοφορία του παιχνιδιού στο PS4:

"Έχοντας λάβει μεγάλη έμπνευση από παλαιότερους PlayStation τίτλους, είναι τεράστια χαρά με μία μικρή δόση ειρωνείας πως το Republique θα κυκλοφορήσει στο PS4. Δεν μπορώ να ευχαριστήσω αρκετά την GungHo για την υποστήριξη των προσπαθειών μας να μετατρέψουμε πιστά το Republique σε μία πραγματική εμπειρία κονσόλας."

Η τιμή της PS4 έκδοσης δεν ανακοινώθηκε δυστυχώς αλλά αν λάβουμε υπόψη μας πως η PC έκδοση κυμαίνεται στα $25 τότε θα πρέπει να αναμένουμε την τιμή να κυμανθεί κάπου εκεί.