PS4 & PS5: Ανακοινώθηκε το νέο δωρεάν Σαββατοκύριακο για όλους τους κατόχους

Πρόσβαση στο multiplayer χωρίς PlayStation Plus
08 Δεκεμβρίου 2022 11:04
PS4 & PS5: Ανακοινώθηκε το νέο δωρεάν Σαββατοκύριακο για όλους τους κατόχους

Όπως ανακοίνωσε η Sony, αυτό το Σαββατοκύριακο όλοι οι κάτοχοι PlayStation 4 και PlayStation 5 θα μπορούν να παίξουν εντελώς δωρεάν και χωρίς κανέναν περιορισμό όλα τα multiplayer παιχνίδια, ακόμη και αν δεν έχουν συνδρομή στο PlayStation Plus.

Αναλυτικότερα, το PlayStation καλεί όλους τους παίκτες να ριχτούν στις αρένες του Call of Duty Modern Warfare 2, να εξερευνήσουν τον κόσμο του Los Santos στο GTA Online, να αρχίσουν τα τρίποντα στο NBA 2K23 και γενικότερα να απολαύσουν οποιαδήποτε multiplayer ή co-op εμπειρία επιθυμούν. Το δωρεάν Online Multiplayer Weekend θα ξεκινήσει το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου.

Οι μοναδικές προϋποθέσεις είναι ένας δωρεάν PlayStation Network λογαριασμός και φυσικά πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Για την ιστορία, το PlayStation Plus άλλαξε ριζικά φέτος και πέρα από την πρόσβαση στο multiplayer και τα δωρεάν παιχνίδια που μοιράζει κάθε μήνα, διαθέτει πλέον και βαθμίδες με επιπλέον οφέλη. Μεταξύ άλλων, τα Extra και Premium μέλη έχουν πρόσβαση σε μια πλούσια βιβλιοθήκη παιχνιδιών για κατέβασμα, ειδικά trials, καθώς και streaming χαρακτηριστικά.