The Game Awards 2022: Το σόου φέτος θα είναι μικρότερης διάρκειας

Ο Keighley τονίζει πως άκουσε το feedback
05 Δεκεμβρίου 2022 16:07
The Game Awards 2022: Το σόου φέτος θα είναι μικρότερης διάρκειας

Η αντίστροφη μέτρηση για τα The Game Awards 2022 έχει ξεκινήσει και επίσημα. Συγκεκριμένα, τα gaming Όσκαρ αναμένεται να μεταδοθούν ζωντανά τα ξημερώματα της Παρασκευής 9 Δεκεμβρίου στις 2:00 π.μ. και φέτος θα είναι σημαντικά μικρότερης διάρκειας, όπως έγινε μόλις γνωστό.

Αναλυτικότερα, μιλώντας σε ένα Space στο Twitter, ο παραγωγός και παρουσιαστής του σόου, Geoff Keighley, δήλωσε πως άκουσε το feedback και έτσι φέτος οι gamers μπορούν να περιμένουν ένα πιο σύντομο και συμμαζευμένο σόου.

Ένα πράγμα που αλλάξαμε φέτος είναι ότι προσπαθήσαμε να κάνουμε το σόου λίγο πιο σύντομο. Δε θα πω τίποτα επίσημα μέχρι να τελειώσουμε και τις πρόβες, αλλά πιστεύω ότι φέτος θα είναι σημαντικά μικρότερο σε διάρκεια.

Εξηγώντας την απόφαση, ο Keighley τόνισε:

Υπάρχουν πολλά παιχνίδια και πολλά άλλα πράγματα που θέλουν να εμφανιστούν στα The Game Awards. Ωστόσο, μειώνοντάς τα να ελπίζουμε ότι θα έχουμε ένα συνολικά πιο βελτιωμένο σόου.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί ότι ο Keighley ξεκαθάρισε επίσης ότι θα υπάρχουν λιγότερα μεγάλα παιχνίδια στα φετινά The Game Awards 2022, χωρίς να ξέρουμε ακόμη τι ακριβώς σημαίνει αυτό.

Για την ιστορία, τα The Game Awards 2021 είχαν φιλοξενήσει μεγάλες ανακοινώσεις, όπως το Star Wars Eclipse και το Alan Wake 2, νέα πλάνα από το Hellbalde II, ενώ έκλεισαν εντυπωσιακά με το Elden Ring. Συνολικά, μαζί με το pre-show, είχαν διάρκεια περίπου 4 ώρες!

Σε περίπτωση που χάσατε την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων, φέτος το μεγάλο βραβείο του GOTY διεκδικούν τα God of War Ragnarok, Elden Ring, Horizon: Forbidden West, Stray, A Plague Tale: Requiem, και Xenoblade Chronicles 3. Για περισσότερα μπορείτε να δείτε τη λίστα με όλες τις υποψηφιότητες σε όλες τις κατηγορίες, πατώντας εδώ.

Τέλος, να σας υπενθυμίσουμε πως αν επιλέξετε να παρακολουθήσετε το σόου μέσω του Steam, θα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε ένα από τα εκατοντάδες Steam Deck που θα κληρώσει η Valve. Περισσότερα για το μεγάλο διαγωνισμό και τον τρόπο συμμετοχής μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ.