PlayStation Plus: Καταφθάνουν τα δωρεάν παιχνίδια του Δεκεμβρίου στα PS4 και PS5

Πέντε διαφορετικά παιχνίδια για να απολαύσετε
05 Δεκεμβρίου 2022 13:26
PlayStation Plus: Καταφθάνουν τα δωρεάν παιχνίδια του Δεκεμβρίου στα PS4 και PS5

Ο Δεκέμβριος έχει καταφθάσει εδώ και μερικά εικοσιτετράωρα και τώρα επιτέλους φτάνουν και τα νέα δωρεάν παιχνίδια που προσφέρει το PlayStation Plus Essential. Συγκεκριμένα, οι νέες προτάσεις της Sony για τον τελευταίο μήνα του έτους θα είναι διαθέσιμες σε μερικές ώρες για τους συνδρομητές όλων των βαθμίδων της υπηρεσίας στα PS4 και PS5.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, από την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου μέχρι και τις 2 Ιανουαρίου του 2023, μπορείτε να εξαργυρώσετε τρία ή μάλλον...πέντε παιχνίδια. Αναλυτικότερα, οι συνδρομητές στα PS4 και PS5 μπορούν να παίξουν τα τρία παιχνίδια της αρχικής Mass Effect τριλογίας, μια σειρά που συγκαταλέγεται από πολλούς στις καλύτερες όλων των εποχών. Πρόκειται αναμφίβολα για το highlight του μήνα, αφού τα RPGs της BioWare δίχως υπερβολή είχαν γράψει ιστορία στη γενιά του PS3/Xbox 360, λαμβάνοντας αμέτρητα βραβεία. Αξίζει να σημειωθεί πως η Legendary Edition είναι ένα πλούσιο πακέτο με όλα τα βασικά κεφάλαια της τριλογίας και τα πάνω από 40 DLCs που είχαν κυκλοφορήσει, ενώ αναβαθμίζει τον τεχνικό τομέα των εμπειριών με 4K ανάλυση και άλλες βελτιώσεις.

Συνεχίζοντας, οι συνδρομητές του PlayStation Plus θα μπορούν από αύριο να κατεβάσουν και ένα ακόμη παιχνίδι που αφορά και το PS4 και το PS5. Αυτό είναι το Biomutant. Πρόκειται για μια ιδιαίτερη open world εμπειρία, η οποία περιγράφεται ως ένα post-apocalyptic kung-fu fable RPG που συνδυάζει shooting και melee δράση. Το τελευταίο δωρεάν παιχνίδι του μήνα είναι το Divine Knockout: Founder’s Edition για τα PS4 και PS5, το οποίο μάλιστα είναι Day One προσθήκη στην υπηρεσία.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι τίτλοι του PS4, δηλαδή το Mass Effect Legendary Edition στην προκειμένη περίπτωση, είναι playable και στο PlayStation 5 μέσω του Backwards Compatibility χαρακτηριστικού της κονσόλας. Τέλος, εφόσον εξαργυρώσετε τα παιχνίδια στο πλαίσιο της προαναφερθέντας περιόδου, αυτά θα παραμείνουν για πάντα διαθέσιμα στην ψηφιακή σας βιβλιοθήκη και θα είναι προσβάσιμα όσο έχετε ενεργή συνδρομή.

Η λίστα του PS Plus Essential για το Δεκέμβριο του 2022:

Divine Knockout: Founder’s Edition | PS4, PS5

Mass Effect Legendary Edition | PS4

Biomutant | PS4, PS5