Τελευταία ευκαιρία για να προλάβετε τα δωρεάν PS4 και PS5 παιχνίδια του Νοεμβρίου

Θα είναι διαθέσιμα για λίγο ακόμη
04 Δεκεμβρίου 2022 12:24
Τελευταία ευκαιρία για να προλάβετε τα δωρεάν PS4 και PS5 παιχνίδια του Νοεμβρίου

Αν δεν έχετε αποκτήσει τα παιχνίδια του PlayStation Plus για τον Νοέμβριο να σας υπενθυμίσουμε να τα κατεβάσετε τώρα, διότι η διαθεσιμότητά τους θα σταματήσει σε λίγες ώρες. Πιο συγκεκριμένα, αύριο, 5 Δεκεμβρίου, θα είναι η τελευταία σας μέρα για να αποκτήσετε του τρείς τίτλους του PlayStation Plus Essential.

Σε περίπτωση, λοιπόν, που δεν έχετε πατήσει ακόμη το ‘Download’ για να προστεθούν στις ψηφιακές σας βιβλιοθήκες, έχετε ακόμη λίγες ώρες μπροστά σας για να το κάνετε.

Αναλυτικότερα, οι συνδρομητές στα PS4 και PS5 μπορούν να παίξουν το Nioh 2 ή το Nioh 2 Remastered αντίστοιχα. Η σύνοψή του λέει τα εξής:

Εξαπολύστε τις ικανότητες σαμουράι που κατέχετε εναντίον αποκρουστικών, ανελέητων δαιμόνων στο Nioh 2, ένα RPG άγριας δράσης που διαδραματίζεται κατά τη βίαιη περίοδο Σενγκόκου στην Ιαπωνία. Σκοτώστε εχθρούς, ως μυστηριώδης μισός άνθρωπος-μισός υπερφυσικός πολεμιστής Γιοκάι, οπλισμένος με καταστροφικές παραφυσικές δυνάμεις.

Συνεχίζοντας, οι συνδρομητές του PlayStation Plus μπορούν να κατεβάσουν και ένα ακόμη παιχνίδι που αφορά τα PS4 και PS5. Αυτό είναι το Heavenly Bodies, ένα ιδιαίτερο indie που είναι αρκετά προκλητικό και εστιάζει στα physics. Η σύνοψή του λέει τα εξής:

Προσπαθήστε να συναρμολογήσετε διαστημικά τηλεσκόπια, συντηρήστε ευαίσθητα ηλιακά πάνελ και ερευνήστε την κοσμική βοτανολογία χωρίς την παρουσία βαρύτητας στο Heavenly Bodies, ένα συναρπαστικό παιχνίδι φυσικής που προσομοιώνει τις διαρκείς αλλαγές της κίνησης χωρίς βαρύτητα.

Το 3ο παιχνίδι είναι η συλλογή του LEGO Harry Potter για το PS4. Πρόκειται για ένα μαγικό ταξίδι που ενώνει τη δημιουργική υπεροχή της LEGO με τον εξωστρεφή κόσμο του Harry Potter σε μια περιπέτεια γεμάτη ξόρκια, γρίφους, μονομαχίες και πολλά άλλα.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι τίτλοι του PS4, δηλαδή το Lego Harry Potter Collection στην προκειμένη περίπτωση, είναι playable και στο PlayStation 5 μέσω του Backwards Compatibility χαρακτηριστικού της κονσόλας. Τέλος, εφόσον εξαργυρώσετε τα παιχνίδια θα παραμείνουν για πάντα διαθέσιμα στην ψηφιακή σας βιβλιοθήκη και θα είναι προσβάσιμα όσο έχετε ενεργή συνδρομή.