Το Summer Game Fest επιστρέφει το 2023 με ζωντανό σόου

Για πρώτη φορά
01 Δεκεμβρίου 2022 19:19
Το Summer Game Fest επιστρέφει το 2023 με ζωντανό σόου

Το Summer Game Fest θα επιστρέψει τον Ιούνιο του 2023 με ένα ζωντανό σόου που θα πραγματοποιηθεί στο YouTube Theater του Λος Άντζελες. Τα ευχάριστα νέα ήρθαν πριν λίγα λεπτά στη δημοσιότητα από το επίσημο Twitter account του "SGF", το οποίο σας προσκαλεί σε μία τεράστια εκδήλωση στις 8 Ιουνίου.

Μάλιστα, έγινε γνωστό ότι τα εισιτήρια θα ξεκινήσουν να είναι διαθέσιμα από τις αρχές του 2023, για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν ζωντανά το event. Επιπροσθέτως, μάθαμε ότι θα έχει «τόνους» από νέες αποκαλύψεις παιχνιδιών, ολοκαίνουργια trailers και πολλές εκπλήξεις.

Φυσικά, o Geoff Keighley θα είναι για ακόμη μία χρονιά ο κεντρικός παρουσιαστής του event, το οποίο θα μεταδοθεί ζωντανά από το YouTube και το επίσημο Twitch κανάλι του Summer Game Fest.

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση παρακάτω:

O Keighley δήλωσε τα εξής:

Τα τελευταία τρία χρόνια, το Summer Game Fest έχει δημιουργήσει μία απίστευτη κοινότητα σε όλο τον κόσμο μέσω των ψηφιακών παρουσιάσεών του και τώρα, είμαστε ενθουσιασμένοι που σας προσκαλούμε να τα ζήσετε όλα αυτά από κοντά, για πρώτη φορά.

Θα έχουμε τόνους συναρπαστικών ανακοινώσεων από τους developers που πάνε την gaming βιομηχανία μπροστά. Επίσης, θα έχουμε για άλλη μια φορά ψηφιακές εκδηλώσεις από άλλους publishers, demos και πολλές εκπλήξεις.

Προς το παρόν δε γνωρίζουμε άλλες πληροφορίες για το μεγάλο event, αλλά σίγουρα θα μάθουμε περισσότερα τους επόμενους μήνες.