PS Plus: Τα τρία δωρεάν παιχνίδια του Δεκεμβρίου για τα PS4 και PS5

Η χρονιά κλείνει με μια αριστουργηματική σειρά!
30 Νοεμβρίου 2022 18:54
PS Plus: Τα τρία δωρεάν παιχνίδια του Δεκεμβρίου για τα PS4 και PS5

Βρισκόμαστε λίγο πριν την άφιξη του τελευταίου μήνα της χρονιάς και έτσι, πιστή στο καθιερωμένο της ραντεβού, η Sony μόλις αποκάλυψε τη λίστα των τίτλων που θα λάβουν οι συνδρομητές του PlayStation Plus. Συγκεκριμένα, για το Δεκέμβριο έχουμε τρία δωρεάν παιχνίδια, τα οποία αφορούν και το PlayStation 4, αλλά και το PlayStation 5. Αυτά θα μπορούν να τα απολαύσουν οι συνδρομητές όλων των βαθμίδων της υπηρεσίας, αφού αποτελούν προνόμιο του εισαγωγικού Essential πακέτου.

Αναλυτικότερα, από τις 6 Δεκεμβρίου, οι συνδρομητές θα μπορούν να παίξουν και τα τρία παιχνίδια της αρχικής Mass Effect τριλογίας, μια σειρά που συγκαταλέγεται από πολλούς στις καλύτερες όλων των εποχών. Πρόκειται αναμφίβολα για το highlight, αφού τα RPGs της BioWare δίχως υπερβολή είχαν γράψει ιστορία στη γενιά του PS3/Xbox 360, λαμβάνοντας αμέτρητα βραβεία. Αξίζει να σημειωθεί πως η Legendary Edition περιλαμβάνει πέρα από τα βασικά παιχνίδια της τριλογίας και τα πάνω από 40 DLCs που είχαν κυκλοφορήσει, ενώ αναβαθμίζει τον τεχνικό τομέα των εμπειριών με 4K ανάλυση και άλλες βελτιώσεις.

Συνεχίζοντας, οι κάτοχοι PS4 και PS5 θα λάβουν και το Biomutant. Πρόκειται για μια ιδιαίτερη open world εμπειρία, η οποία περιγράφεται ως ένα post-apocalyptic kung-fu fable RPG που συνδυάζει shooting και melee δράση. Το τελευταίο δωρεάν παιχνίδι του μήνα είναι το Divine Knockout: Founder’s Edition για τα PS4 και PS5, το οποίο μάλιστα είναι Day One προσθήκη στην υπηρεσία.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι τίτλοι του PS4, δηλαδή το Mass Effect Legendary Edition στην προκειμένη περίπτωση, είναι playable και στο PlayStation 5 μέσω του Backwards Compatibility χαρακτηριστικού της κονσόλας.

Η λίστα του PS Plus Essential για το Δεκέμβριο του 2022:

Divine Knockout: Founder’s Edition | PS4, PS5

Mass Effect Legendary Edition | PS4

Biomutant | PS4, PS5