Streamer λιποθύμησε από τη χαρά του όταν κέρδισε το loot που ήθελε! (ΒΙΝΤΕΟ)

Όταν τελικά τα κατάφερε μετά από σχεδόν 8 ώρες προσπάθειας, κατέρρευσε
29 Νοεμβρίου 2022 16:59
Streamer λιποθύμησε από τη χαρά του όταν κέρδισε το loot που ήθελε! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένας streamer ονόματι GingerBeardie, κατά τη διάρκεια του livestream του κυριολεκτικά λιποθύμησε από τη χαρά του αλλά και από την υπερπροσπάθειά του να αποκτήσει ένα πολύτιμο loot στο RuneScape. 

Βλέπετε, ο GingerBeardie ήθελε να αποκτήσει το "infernal cape" ένα αντικείμενο που μόνο μια χούφτα παικτών το έχουν κερδίσει με επιμονή, υπομονή και επίδειξη ικανοτήτων, καθώς θα πρέπει να ξεπεράσουν τα 69 waves του Inferno, που αποτελεί ένα εξαιρετικά δύσκολη πρόκληση.  

Έχοντας περάσει σχεδόν 8 ώρες παίζοντας συνεχόμενα σε ζωντανή σύνδεση, ο GingerBeardie εξόντωσε το τελικό boss τον TzKal-Zuk και ξετρελάθηκε, φωνάζοντας δυνατά "Ναι! Το τελείωσα! Το γαμ**ι το τελείωσα! Και δεν ξαναεπιστρέφω! Τέλος ρε φίλε!".

Πάνω που πανηγύριζε έντονα όμως άρχισε να χλωμιάζει και τελικά κατέρρευσε πέφτωντας με δύναμη πάνω στο πληκτρολόγιό του. Έμεινε αναίσθητος για περίπου 20 δευτερόλεπτα έως ότου επανήλθε. 

Δείτε τη στιγμή που λιποθύμησε  

Όταν σηκώθηκε τελικά, σύμφωνα με μαρτυρίες στο subreddit r/LivestreamFail, κανένας χρήστης στο chat δεν απόρησε τι συμβαίνει καθώς όλοι πανηγύριζαν την νίκη του, όσο ήταν αναίσθητος στο γραφείο του. Ο ίδιος αντιμετώπισε με χιούμορ το περιστατικό καθώς έγραψε στο Twitter του: 

Τώρα έχω αποτυπωμένο το Windows key στο μέτωπό μου για πάντα, λιποθύμησα κιόλας, GG".