Αποκτήστε εντελώς δωρεάν ένα πολύ καλό Star Wars παιχνίδι για το PC σας

Από το Epic Games Store
24 Νοεμβρίου 2022 18:44
Αποκτήστε εντελώς δωρεάν ένα πολύ καλό Star Wars παιχνίδι για το PC σας

H Epic Games μόλις διέθεσε το νέο δωρεάν παιχνίδι του Epic Games Store, το οποίο όπως σας είχαμε ενημερώσει την περασμένη εβδομάδα, είναι το Star Wars: Squadrons.

Συγκεκριμένα, από σήμερα θα μπορείτε να κατεβάσετε τον εν λόγω τίτλο της ΕΑ και μόλις τον προσθέσετε στη συλλογή σας, θα μείνει εκεί για πάντα. Το Squadrons υπόσχεται μία συναρπαστική περιπέτεια με καταιγιστικές διαστημικές αερομαχίες και εκτός από single player εμπειρία, διαθέτει και multiplayer για να παίξετε με τους φίλους σας.

Μάλιστα, υποστηρίζει και cross-play και αυτό σημαίνει ότι θα μπορείτε να το απολαύσετε με άλλες από όποια πλατφόρμα διαθέτουν το Squadrons. Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ ότι το παιχνίδι θα βρίσκεται διαθέσιμο έως την επόμενη Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου στις 18:00.


Κατεβάστε το Star Wars: Squadrons πατώντας εδώ


Πατώντας εδώ, μπορείτε να διαβάσετε το αναλυτικό review μας, το οποίο είχε επιμεληθεί ο Κυριάκος Στεργιάδης.

Στο δια ταύτα το Star Wars Squadrons με εντυπωσίασε αρκετά τηρουμένων των αναλογιών του πάντα. Ζητάει 40€ για ένα τίμιο campaign χωρίς φαμφάρες και ρίσκα που παρά το ότι εμφανώς περιορίζεται, καταφέρνει να διασκεδάσει  και προσφέρει και ένα multiplayer για να πολλαπλασιάσει τις ώρες που θα ξοδέψετε σε αυτό.

Δε βγήκα χαμένος παίζοντας αυτή την budget αλλά τίμια εμπειρία και δεν πιστεύω πως θα βγείτε και εσείς χαμένοι.

Για περισσότερα δωρεάν παιχνίδια μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.