Το Netflix ετοιμάζει τεράστια gaming παραγωγή!  

Προσλαμβάνει για AAA project

Το Netflix ετοιμάζει τεράστια gaming παραγωγή!

Πέρα από τις ταινίες του και τις σειρές του, το Netflix πειραματίζεται εδώ και καιρό και με gaming προσθήκες, φέρνοντας μάλιστα πριν μερικές ημέρες ένα από τα υψηλότερα βαθμολογημένα παιχνίδια του 2022. Τώρα, φαίνεται πως η εταιρία ανεβάζει ξανά τον πήχη, επενδύοντας σε μια τεράστια gaming παραγωγή.

Αναλυτικότερα, όπως εντόπισε το μέσο Mobilegamer.biz, το Netflix αναζητά έναν game director για να αναλάβει το πρώτο παιχνίδι του νεοσύστατου στούντιο ανάπτυξης του στο Λος Άντζελες. Το πιο ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες της εν λόγω αγγελίας, το παιχνίδι αυτό θα είναι AAA. Στο gaming, ο όρος AAA χρησιμοποιείται για να περιγράψει τις πιο ακριβές, υψηλών προδιαγραφών παραγωγές, όπως για παράδειγμα το πρόσφατο God of War: Ragnarok.

Ειδικότερα, η περιγραφή της θέσης εργασίας αναφέρει:

Ψάχνουμε για έναν δημιουργικό και ιδιαίτερα ικανό Game Director για να μας βοηθήσει να διαμορφώσουμε την κατεύθυνση και το δημιουργικό όραμα ενός ολοκαίνουργιου AAA παιχνιδιού για PC. Ως Game Director, θα είστε ο επικεφαλής ενός εκ των πρώτης γενιάς πρωτότυπων παιχνιδιών του Netflix που θα αναπτύσσονται εσωτερικά.

Για την ώρα δε γνωρίζουμε άλλες επίσημες λεπτομέρειες για το παιχνίδι, αλλά η αγγελία επισημαίνει πως θα εκτιμηθεί η εμπειρία με FPS ή third-person shooter παιχνίδια. Πιθανότατα, λοιπόν, το Netflix έχει στα σκαριά ένα AAA shooter για PC.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί πως επικεφαλής του εν λόγω στούντιο του Netflix είναι ο Chacko Sonny, προηγουμένως executive producer του εξαιρετικά επιτυχημένου Overwatch της Blizzard.

Ροη ειδησεων