God of War Ragnarok: Τελικά θα κυκλοφορήσει κάποιο DLC; - Τώρα ξέρουμε

Ο director του παιχνιδιού προέβη σε μερικές δηλώσεις
23 Νοεμβρίου 2022 09:09
God of War Ragnarok: Τελικά θα κυκλοφορήσει κάποιο DLC; - Τώρα ξέρουμε

Το God of War Ragnarok κυκλοφορεί εδώ και λίγες μέρες για τις PlayStation κονσόλες και τώρα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν κάποιες ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Συγκεκριμένα, αν είστε από τους παίκτες που ολοκλήρωσαν όλα αυτά που προσφέρει ο τίτλος και θέλετε και συνέχεια, σας έχουμε…άσχημα νέα.

Και αυτό γιατί ο director του Ragnarok, Eric Williams, έχει αποκλείσει -σχεδόν- το ενδεχόμενο να κυκλοφορήσει κάποιο DLC που θα συνεχίζει την ιστορία. Αυτό σημαίνει ότι το σκανδιναβικό έπος έχει τελειώσει και επίσημα.

Οι δηλώσεις αυτές έρχονται μέσα από ένα podcast, στο οποίο ο δημιουργός μίλησε για το φινάλε του God of War Ragnarok. Προς το τέλος της συνέντευξής του, ρωτήθηκε αν θα υπάρξει κάποιο DLC. Εκείνος απάντησε ότι το παιχνίδι είναι ήδη μεγάλο και καλύτερα να μην υπολογίζουν οι fans κάτι τέτοιο για το μέλλον.

Δεν ξέρω ρε φίλε. Το παιχνίδι είναι μεγάλο. Νομίζω ότι βάλαμε ό,τι είχαμε και δεν είχαμε σε αυτό, οπότε δε θα το υπολόγιζα.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλη τη συνέντευξη παρακάτω:

God of War Ragnarok: Εξωπραγματικό ντεμπούτο - Ξεπέρασε Elden Ring και Modern Warfare 2 

Για περισσότερα σχετικά με το God of War Ragnarok μπορείτε να βρείτε το αναλυτικό review των Unboxholics πατώντας εδώ, ενώ μπορείτε να βρείτε και το gameplay βίντεο μας, πατώντας εδώ. Συγχρόνως, πατώντας εδώ θα βρείτε το unboxing μας για την συλλεκτική του έκδοση.

 Η επίσημη σύνοψη του παιχνιδιού αναφέρει τα εξής:

Από το Santa Monica Studio έρχεται η συνέχεια του πολυβραβευμένου God of War (2018). Το Fimbulwinter καταφτάνει. Ο Κράτος και ο Ατρέας πρέπει να ταξιδέψουν σε κάθε ένα από τα Εννέα Βασίλεια αναζητώντας απαντήσεις, ενώ οι δυνάμεις του Asgard προετοιμάζονται για τη μάχη της προφητείας που θα φέρει το τέλος του κόσμου.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους θα εξερευνήσουν επιβλητικά, μυθικά τοπία και θα αντιμετωπίσουν τρομακτικούς εχθρούς, όπως θεούς της Σκανδιναβίας και τέρατα. Η απειλή του Ragnarök κοντοζυγώνει. Ο Κράτος και ο Ατρέας πρέπει να διαλέξουν ανάμεσα στη δική τους ασφάλεια και την ασφάλεια των βασιλείων.

Το God of War: Ragnarok βρίσκεται διαθέσιμο για τα PlayStation 4 και PlayStation 5. Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με το franchise παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.