Black Friday: Οι εκπτώσεις ξεκινούν σήμερα και στο Steam

Αν και επίσημα η Valve προτιμά άλλη ονομασία
22 Νοεμβρίου 2022 17:53
Black Friday: Οι εκπτώσεις ξεκινούν σήμερα και στο Steam

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, με αφορμή την εκπτωτική περίοδο του Black Friday, τόσο το PlayStation, όσο το Xbox και η Nintendo έχουν ξεκινήσει προσφορές στα ψηφιακά καταστήματα των κονσολών τους και όχι μόνο. Τώρα, σειρά παίρνει η Valve και το Steam…περίπου.

Συγκεκριμένα, σήμερα Τρίτη 22 Νοεμβρίου στις 8:00 μ.μ. θα ξεκινήσει το Steam Autumn Sale. Οι φθινοπωρινές εκπτώσεις του Steam θα περιλαμβάνουν ως συνήθως χιλιάδες παιχνίδια σε μειωμένες τιμές και παρόλο που επίσημα δεν έχουν τίτλο ‘Black Friday’, σίγουρα συμβαδίζουν με το κλίμα των ημερών.

Η εκπτωτική περίοδος θα ολοκληρωθεί στις 29 Νοεμβρίου και ήδη η Valve έχει κάνει tease κάποια από τα παιχνίδια που θα είναι διαθέσιμα με έκπτωση. Μεταξύ άλλων οι PC gamers θα μπορούν να αποκτήσουν τα Hitman 3, Cyberpunk 2077, V Rising, Stray, Satisfactory, Hades, Disney Dreamlight Valley και Slime Rancher 2, τα οποία συμπεριλαμβάνονται στο προωθητικό βίντεο του Steam Autumn Sale που μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Αξίζει να σημειωθεί πως συγχρόνως, οι παίκτες της πλατφόρμας θα μπορούν να ψηφίσουν στα Steam Awards για να τιμήσουν τα παιχνίδια που λάτρεψαν φέτος. Τέλος, αν κρίνουμε από τις προηγούμενες φορές, η Valve αναμένεται να έχει ετοιμάσει και άλλες προωθητικές ενέργειες στο πλαίσιο των εκπτώσεών της, όπως για παράδειγμα συλλογή αποκλειστικών Steam καρτών κ.α.