Ubisoft: Τα παιχνίδια της επιστρέφουν στο Steam – Δείτε με ποια θα ξεκινήσει

Μετά από χρόνια απουσίας!
22 Νοεμβρίου 2022 09:25
Ubisoft: Τα παιχνίδια της επιστρέφουν στο Steam – Δείτε με ποια θα ξεκινήσει

Η Ubisoft ανακοίνωσε και επίσημα ότι τα παιχνίδια της θα επιστρέψουν στο Steam αυτόν τον Δεκέμβριο. Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε, η αρχή θα γίνει με το Assassin’s Creed Valhalla, το οποίο θα καταφθάσει στην πλατφόρμα της Valve στις 6 Δεκεμβρίου.

Ωστόσο, δε θα είναι μόνο του, καθώς εκείνη την ημέρα, οι παίκτες θα μπορούν να παίξουν και τα Anno 1800 και Roller Champions.

Οι δηλώσεις της εταιρίας στο Eurogamer ήταν οι εξής:

Αξιολογούμε συνεχώς πώς να φέρουμε τα παιχνίδια μας σε διαφορετικό κοινό όπου κι αν βρίσκονται, παρέχοντας παράλληλα ένα σταθερό οικοσύστημα παικτών μέσω του Ubisoft Connect. Τα Assassin’s Creed Valhalla, Anno 1800 και Roller Champions είναι κάποιοι τίτλοι που θα έρθουν στο Steam.

Για την ιστορία, η Ubisoft σταμάτησε να κυκλοφορεί τα νέα της παιχνίδια στο Steam το 2019 και έκτοτε όλοι οι τίτλοι της, όπως τα Ghost Recon Breakpoint, The Division 2 και Assassin’s Creed Valhalla γίνονταν διαθέσιμοι μέσω του Epic Games Store και του Ubisoft Store.

Το Assassin's Creed Valhalla εμπλουτίζεται ξανά και μεγαλώνει τον Βίκινγκ οικισμό σας

Η πλατφόρμα της Epic Games που κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2018 πρόσφερε στους developers το 88 τοι εκατό των εσόδων των παιχνιδιών, ένα νούμερο πολύ μεγαλύτερο από αυτό που πρόσφερε το Steam στις εταιρίες.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι στις 6 Δεκεμβρίου, το Valhalla θα λάβει και ένα δωρεάν update που ονομάζεται Last Chapter και θα κλείσει την ιστορία του τίτλου.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.