The Callisto Protocol: Δείτε το φρικιαστικό launch trailer λίγο πριν την κυκλοφορία του

Μετράμε πλέον αντίστροφα
18 Νοεμβρίου 2022 13:24
The Callisto Protocol: Δείτε το φρικιαστικό launch trailer λίγο πριν την κυκλοφορία του

Η Striking Distance Studios έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το launch trailer για το επερχόμενο survival horror παιχνίδι, The Callisto Protocol. Μετράμε πλέον αντίστροφα για την κυκλοφορία του τίτλου και το εν λόγω trailer μάς δίνει μια νέα γεύση από την δύσκολη και φρικιαστική περιπέτεια του Jacob Lee.

Το trailer «ντύνεται» με το τραγούδι “Lost Again” των Kings Ellion, το οποίο μάλιστα ηχογραφήθηκε αποκλειστικά για το παιχνίδι. Επιπροσθέτως, ο πρωταγωνιστής (Jacob) θα πρέπει να έρθει αντιμέτωπος με πολλά ανατριχιαστικά πλάσματα, που τον καταδιώκουν, καθώς θα ξετιλύξει ένα μυστήριο που αφορά την United Jupiter Company.

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε:

Σύμφωνα με την περιγραφή του, το The Callisto Protocol είναι ένα story-driven survival horror τίτλος, ο οποίος εκτυλίσσεται σε μια φυλακή-αποικία, στην Καλλιστώ, τον δορυφόρο του πλανήτη Δία, στο έτος 2320. Μάλιστα, ο πρωταγωνιστής του τίτλου, ο Jacob, έχει ικανότητες «GRP» που του επιτρέπουν να σπρώχνει και να τραβάει πράγματα.

The Callisto Protocol: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τον πολυπόθητο τίτλο

Το Black Iron Prison είναι μία φουτουριστική κοινωνία φυλακών που λειτουργεί από την United Jupiter Company και κρύβει μέσα του διάφορα…πλάσματα. Εκτός από τον κεντρικό πρωταγωνιστή, τον Jacob Lee, σε αυτό το παιχνίδι θα γνωρίσετε και άλλα πρόσωπα που προσπαθούν να ξεφύγουν από αυτόν τον εφιάλτη.

Ένα από αυτά, είναι μία κεντρική χαρακτήρας που υποδύεται η Karen Fukuhara, που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από το Suicide Squad του 2016 και το The Boys της Amazon.

Να σας υπενθυμίσουμε πως το The Callisto Protocol αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 2 Δεκεμβρίου του 2022 για PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC.