Elon Musk: Αυτό είναι το καλύτερο παιχνίδι του για το 2022

Και εύχεται να κερδίσει το Game of the Year 2022
15 Νοεμβρίου 2022 18:56
Elon Musk: Αυτό είναι το καλύτερο παιχνίδι του για το 2022

Πριν μερικές ώρες, η διοργάνωση του Geoff Keighley ανακοίνωσε όλα τα υποψήφια παιχνίδια των The Game Awards 2022. Αμέσως, λοιπόν, ξεκίνησαν οι συζητήσεις στα social media, με πολλούς gamers να πιστεύουν πως ως παιχνίδι της χρονιάς για φέτος πρέπει να βραβευτεί το Elden Ring της From Software και εξίσου πολλούς να θεωρούν πως η διάκριση αυτή αξίζει περισσότερο στο God of War Ragnarök της Sony Santa Monica.

Τη δική του απάντηση στο ντιμπέιτ ήρθε να δώσει ο Elon Musk, ο οποίος τελευταία έχει στραμμένα πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας εξαιτίας της πολυτάραχης εξαγοράς του Twitter. Απαντώντας, λοιπόν, σε μια δημοσίευση στην πλατφόρμα του, ο Elon Musk συμφώνησε με ένα tweet που ευχόταν το Elden Ring να κερδίσει το GOTY 2022.

Όπως προκύπτει, λοιπόν, το παιχνίδι της χρονιάς 2022 για τον Elon Musk είναι το Elden Ring, για το οποίο ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου έχει μιλήσει αρκετές φορές ξανά στο παρελθόν. Παρακάτω θα βρείτε τη νέα του σχετική δημοσίευση:

Αξίζει να σημειωθεί πως στη συζήτηση ήρθε να προσθέσει το δικό του λιθαράκι και ο Min-Liang Tan, ο επικεφαλής της Razer. Συγκεκριμένα, ο Tan αναρωτήθηκε αν ο Musk κατάφερε να τερματίσει το Elden Ring, αποκαλύπτοντας πως ο ίδιος το άφησε στη μέση.

Παρακάτω θα βρείτε τη σχετική ανάρτηση και την απάντηση του Musk:

Κατάφερες να το τερματίσεις; Ντρέπομαι που το λέω, αλλά έκανα rage quit στα μισά.

Ναι, αν και φαινόταν αδύνατο ορισμένες φορές.

Η μάχη με την Malenia ήταν απίστευτα έντονη.