Atomic Heart: Δείτε 6 λεπτά gameplay από το ιδιαίτερο σοβιετικό shooter! (ΒΙΝΤΕΟ)

Άλλη μια ματιά στον άκρως αναμενόμενο τίτλο
09 Νοεμβρίου 2022 20:41
Atomic Heart: Δείτε 6 λεπτά gameplay από το ιδιαίτερο σοβιετικό shooter! (ΒΙΝΤΕΟ)

Συνεχίζοντας τη συνεργασία της με το IGN, η ρωσική ομάδα ανάπτυξης Mundfish έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα νέο, μεγάλης διάρκειας βίντεο για το άκρως αναμενόμενο Atomic Heart.

Το συγκεκριμένο βίντεο έχει άφθονα φρέσκα gameplay πλάνα και έρχεται μόλις μερικές ημέρες μετά την αποκάλυψη της τελικής ημερομηνίας κυκλοφορίας. Σε περίπτωση που χάσατε τη συγκεκριμένη ανακοίνωση, το Atomic Heart είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 21 Φεβρουαρίου του 2023 για τα PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4 και Xbox One, κάνοντας το ντεμπούτο του από την πρώτη μέρα και στη συνδρομητική υπηρεσία Xbox Game Pass.

Επιστρέφοντας στο νέο βίντεο, αυτό εστιάζει στην ιστορία του Atomic Heart, παρουσιάζοντας όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τον εναλλακτικό σοβιετικό του κόσμο, τους πολλούς χαρακτήρες του και τα ρομπότ φονιάδες που θα σταθούν εμπόδιο στην περιπέτειά σας. Συνοπτικά, στο παιχνίδι αναλαμβάνετε το ρόλο του ψυχικά ασταθή ειδικού πράκτορα της KGB, Major Sergey, γνωστό ευρύτερα ως 'P-3', ο οποίος αναλαμβάνει να σταματήσει τις ορδές από ρομπότ που έχουν σταματήσει να υπακούνε και τα έβαλαν με τους δημιουργούς τους.

Για περισσότερα μπορείτε να παρακολουθήσετε το εν λόγω βίντεο μέσα από το player που ακολουθεί: