Ημερομηνία και επικό trailer για το Chainsaw Man

Δε θα χρειαστεί να περιμένετε πολύ για να το παρακολουθήσετε
19 Σεπτεμβρίου 2022 15:38
Ημερομηνία και επικό trailer για το Chainsaw Man

Το Crunchyroll ανακοίνωσε και επίσημα την ημερομηνία της πρεμιέρας του επερχόμενου anime, Chainsaw Man. Έτσι, λοιπόν, τα 12 επεισόδιο της σεζόν, τα οποία κάνουν πρεμιέρα σήμερα στην Ιαπωνία, θα γίνουν διαθέσιμα στην streaming υπηρεσία μέσα στον Οκτώβριο.

Επιπροσθέτως, το στούντιο MAPPA έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το τελικό trailer, το οποίο είναι όσο επικό φαντάζεστε και σάς προετοιμάζει για ένα αιματηρό ταξίδι.

Φυσικά, αυτό το project θα ζωντανέψει στις οθόνες σας βασισμένο από το δημοφιλές manga του Tatsuki Fujimoto που λέει την αιματηρή ιστορία ενός εφήβου που ξαναζωντανεύει με αλυσοπρίονα στα χέρια του.

Με σκοτεινό χιούμορ, δυναμικούς χαρακτήρες και αιχμηρή ιστορία, το Chainsaw Man είναι μια από τις πιο αναμενόμενες νέες σειρές φέτος και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που θα τη μεταφέρουμε στους fans μας στο Crunchyroll.

Το Chainsaw Man έρχεται σε σκηνοθεσία του Ryu Nakayama του “The Rising of the Shield Hero” σε ένα σενάριο που έχει επιμεληθεί ο Hiroshi Seko του “Attack on Titan Final Season”. Το σχεδιασμό των χαρακτήρων ανέλαβε ο Kazutaka Sugiyama του Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation και ο Kiyotaka Oshiyama του The Secret World of Arrietty.

Το Chainsaw Man θα κάνει πρεμιέρα σήμερα στην Ιαπωνία, ενώ στο Crunchyroll θα καταφθάσει στις 11 Οκτωβρίου. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.