Αυτό το βιβλίο έχει όλο το One Piece ζυγίζει 16 κιλά και κοστίζει πολλούς μισθούς! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Μόλις 50 βιβλία διαθέσιμα
12 Σεπτεμβρίου 2022 14:27
Αυτό το βιβλίο έχει όλο το One Piece ζυγίζει 16 κιλά και κοστίζει πολλούς μισθούς! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Όλο το One Piece -μέχρι και αυτή τη στιγμή- έχει τυπωθεί από μία εταιρία σε ένα μόνο βιβλίο, το οποίο αποτελείται από 21.450 σελίδες και συνδυάζει όλα τα κεφάλαια του Manga, από τα τελευταία 25 χρόνια. Ωστόσο, όπως φαντάζεστε, αυτό το βιβλίο προορίζεται μόνο για συλλέκτες, ενώ η τιμή του αγγίζει τα €1900.

Το βιβλίο είναι περισσότερο για συλλέκτες ή για φανατικούς του franchise και είναι αρκετά δύσκολο να το διαβάσει κάποιος, καθώς έχει μήκος σχεδόν 91 εκατοστά. Το βιβλίο έχει φτιαχτεί από την JBE Books, η οποία θα εκδώσει μόλις 50 αντίτυπα και έρχεται με την υπογραφή του artist Ilan Manouach και μία ειδική θήκη που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και διάφορες κλασσικές στιγμές από το magna, αλλά έγχρωμες.

Το βιβλίο έχει διαστάσεις 4,5x7x31,5, ζυγίζει 16 κιλά περίπου και έχουν μείνει ελάχιστα στο επίσημο site της JBE Books.

Δείτε εικόνες παρακάτω:

Να σας υπενθυμίσουμε πως το One Piece δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, μιας και παραδείγματος χάρη το anime έχει ήδη περισσότερα από 1000 επεισόδια. Ο Eiichiro Oda κάνει εδώ και λίγο καιρό ένα διάλλειμα από τη συγγραφή, δεδομένου ότι το One Piece ξεκίνησε το 1997 για να προετοιμαστεί για το τελευταίο έπος του manga.

Εσείς θα αγοράζατε αυτό το βιβλίο για τη συλλογή σας; Πείτε μας στα σχόλια!

Tags: