Δείτε δωρεάν αυτή τη φανταστική Dragon Ball ταινία που έφτιαξαν fans!

Έχει γίνει viral με πάνω από 4 εκατομμύρια προβολές
13 Ιουλίου 2022 20:51
Δείτε δωρεάν αυτή τη φανταστική Dragon Ball ταινία που έφτιαξαν fans!

Εδώ και τέσσερα χρόνια, ο επαγγελματίας animator Naseer Pasha, ο οποίος μεταξύ άλλων έχει κάνει δουλειές για το Netflix, εργαζόταν παθιασμένα σε μια ταινία φόρο τιμής για το Dragon Ball. Τώρα, το εντυπωσιακό fan film του, το οποίο δημιουργήθηκε σε συνεργασία με Studio Stray Dog Animation δόθηκε επιτέλους στη δημοσιότητα και είναι ένα που πρέπει να δει κάθε λάτρεις του anime σόου!

Ο λόγος γίνεται για το Legend: A Dragon Ball Tale, το οποίο πολλοί αποκαλούν το απολυτό tribute στο λατρεμένο franchise. Η ταινία έχει διάρκεια περίπου δέκα λεπτά και δείχνει τον Vegeta να πηγαίνει στη Γη για να βρει τον Goku, αμέσως μετά την εμφάνιση του Broly. Αναμενόμενα, υπάρχει καταιγιστική δράση, ενώ πριν όλα ξεκινήσουν, ο Pasha είχε ένα παθιασμένο μήνυμα προς την κοινότητα και τον δημιουργό της σειράς:

Σε κάθε παιδί που πίστευε ότι θα μπορούσε να προπονηθεί με 100 φορές τη βαρύτητα της Γης και σε κάθε καλλιτέχνη που μαγνητοσκοπούσε το Dragon Ball Z και το σταματούσε για να ζωγραφίσει τους αγαπημένους του ήρωες, αυτό είναι αφιερωμένο σε εσάς.

Κύριε Toriyama, παρακαλώ δεχτείτε το ως ένα μικρό δείγμα ευγνωμοσύνης και ως ένα μεγάλο γράμμα αγάπης για τους κόσμους που δημιουργήσατε και μοιραστήκατε με όλα εμάς τα παιδιά της δεκαετίας του '90. Η έμπνευση θα παραμείνει για πάντα ανυπολόγιστη.

Είναι από τις περιπτώσεις που τα πολλά λόγια είναι φτώχια, οπότε σας αφήνουμε να απολαύσετε την εντυπωσιακή fan-made ταινία, η οποία έχει γίνει μάλιστα viral, μετρώντας πάνω από 4 εκατομμύρια προβολές.