Το νέο trailer του JoJo’s Bizarre Adventure: Stone Ocean τα έχει όλα!  

Προετοιμαστείτε για την πρεμιέρα των νέων επεισοδίων

Το νέο trailer του JoJo’s Bizarre Adventure: Stone Ocean τα έχει όλα!

Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το νέο trailer από τα επεισόδια 13-24 του JoJo’s Bizarre Adventure: Stone Ocean, τα οποία πρόκειται να παίξουν στην υπηρεσία, τον Σεπτέμβριο. Το νέο και έντονο κεφάλαιο της τελικής μάχης που θα βάλει τέλος στην εκατονταετή, αλληλένδετη μοίρα της οικογένειας Joestar και του DI, πρόκειται να ξεκινήσει μάς λέει η υπηρεσία.

Η επίσημη σύνοψη του Netflix αναφέρει τα εξής:

2011, Ηνωμένες Πολιτείες, Φλόριντα

Η Τζολίν Κούτζο ενοχοποιείται για ένα έγκλημα και φυλακίζεται στη φυλακή υψίστης ασφαλείας Γκριν Ντόλφιν Στριτ, γνωστή και ως το "Ενυδρείο". Θέλοντας να τη βγάλει έξω, ο πατέρας της Τζόλιν, Τζόταρο Κούτζο, έρχεται να την επισκεφτεί... όμως αυτό ακριβώς σχεδίαζε από την αρχή η μυστηριώδης Παρουσία κι ο εγκέφαλος, το Χλωμό Φίδι. Το Χλωμό Φίδι θέλει αυτό που βρίσκεται στη μνήμη του Τζόταρο: "ένα μονοπάτι για τον Παράδεισο" που αναζητούσε ο Ντίο, τον οποίο νίκησε ο Τζόταρο πριν από πολύ καιρό.

Το Χλωμό Φίδι επιτίθεται τον Τζόταρο και του αφαιρεί τόσο την ικανότητα της Παρουσίας όσο και τη μνήμη του με τη μορφή δίσκων, αφήνοντάς τον σε αδρανή κατάσταση. Προκειμένου να ανακτήσει τους δίσκους του πατέρα της, η Τζολίν αποφασίζει να παραμείνει στη φυλακή.

Μαζί με τις νέες της συντρόφους, Έρμες Κοστέλο, F.F., Εμπόριο Αλνίνο, Μετεωρολόγο και Ναρσίσο Αναστέζια, η Τζολίν μάχεται ενάντια σε άλλους κυρίαρχους παρουσίας που έχουν διεισδύσει στη φυλακή, ώστε να μπορέσει να αποκαλύψει ποιος κρύβεται πίσω από το Χλωμό Φίδι και να διεκδικήσει την ικανότητα Παρουσίας και τη μνήμη του πατέρα της.

Τα νέα επεισόδια πρόκειται να κάνουν παγκόσμια πρεμιέρα την 1η Σεπτεμβρίου. Παρακολουθήστε το trailer παρακάτω.