Νέα ματιά και cast για το War of the Rohirrim, την anime ταινία του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών (ΦΩΤΟ)

Μια τολμηρή και φιλόδοξη προσπάθεια από τη Warner Bros. Animation στο σύμπαν του Τόλκιν
15 Ιουνίου 2022 17:04
Νέα ματιά και cast για το War of the Rohirrim, την anime ταινία του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών (ΦΩΤΟ)

Η Warner Bros. Animation και η New Line Cinema κάνουν ένα τολμηρό βήμα με την πρώτη anime ταινία στο σύμπαν του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών και τώρα το project έχει προχωρήσει για τα καλά στην παραγωγή του αφού μάθαμε το cast και είδαμε νέα concept art. 

Στο Lord of the Rings: War of the Rohirrim, όπως θα ονομάζεται, θα δανείσουν τις φωνές τους γνωστά ονόματα όπως o Brian Cox (Succession), που θα δανείσει τη φωνή του στον πρωταγωνιστή Βασιλιά της Rohan, και τη Miranda Otto που θα υποδυθεί ξανά την Eowyn, η οποία μάλιστα θα είναι και η αφηγήτρια του anime φιλμ. Η Gaia Wise θα παίξει την Hera, κόρη του βασιλιά της Rohan. 

To υπόλοιπο cast περιλαμβάνει τους: 

Lorraine Ashbourne (Netflix's Bridgerton), Yazdan Qafouri (I Came By), Benjamin Wainwright (BBC One's World on Fire), Laurence Ubong Williams (Gateway), Shaun Dooley (Netflix's The Witcher), Michael Wildman (Fast and Furious Presents: Hobbs & Shaw), Jude Akuwudike (Beasts of No Nation), Bilal Hasna (BBC's Sparks) και Janine Duvitski (ITV's Benidorm).

Η ιστορία αυτής της νέας anime ταινίες θα μας ταξιδέψει 250 χρόνια πριν τα γεγονότα της τριλογίας του "Lord of the Rings", σε μια ιδιαίτερα αιματηρή και ταραχώδη περίοδο της Μέσης Γης, με πρωταγωνιστή τον "Helm Hammerhand", βασιλιά της Rohan.

Ο βετεράνος anime δημιουργός Kenji Kamiyama (Blade Runner: Black Lotus, Ghost in the Shell) ανέλαβε τη σκηνοθεσία και τη δημιουργία της, ενώ το σενάριο υπογράφει ο Will Matthews. Μάλιστα, σε συμβουλευτικό ρόλο στην εν λόγω ταινία συμμετέχει η Philippa Boyens, από τη βραβευμένη με Όσκαρ ομάδα σεναριογράφων των "Lord of the Rings" και "The Hobbit" τριλογιών.

To Lord of the Rings: War of the Rohirrim θα κάνει πρεμιέρα στις 12 Απριλίου 2024 στους κινηματογράφους.