Το ιδιαίτερο Star Wars: Visions επιστρέφει με νέα σεζόν! (ΦΩΤΟ)

Θα κάνει πρεμιέρα την άνοιξη του 2023
30 Μαΐου 2022 16:26
Το ιδιαίτερο Star Wars: Visions επιστρέφει με νέα σεζόν! (ΦΩΤΟ)

Ένα από τα πιο μοναδικά Star Wars projects που είδαμε τελευταία, είναι χωρίς αμφιβολία το “Star Wars: Visions”, ένα ιδιαίτερο anime που ήρθε στη δημοσιότητα από διάφορα θρυλικά στούντιο. Πολλοί fans αγάπησαν αυτό το σόου και πλέον έχουμε την πρώτη ματιά στο “Vol.2”, δηλαδή τη 2η σεζόν, που θα κάνει πρεμιέρα στο Disney Plus την επόμενη χρονιά.

Η ανακοίνωση του 2ου τόμου για τη σειρά έγινε μέσα από το ειδικό πάνελ του "A Look Back at Star Wars: Visions" που πραγματοποιήθηκε στο Star Wars Celebration στο Anaheim της Καλιφόρνια. Εκτός από το νέο λογότυπο, η Disney δεν έδωσε στη δημοσιότητα άλλες πληροφορίες γι’ αυτό το project, αλλά όπως μεταφέρει το Collider, η 2η σεζόν θα επεκταθεί πέρα από τα όρια του anime και θα χρησιμοποιεί στιλ κινουμένων σχεδίων από όλο τον κόσμο.

Είναι άγνωστο εάν κάποιο από τα στούντιο που ήταν μέρος του πρώτου τόμου θα επιστρέψει ή εάν συνεχιστεί κάποια ιστορία από την 1η σεζόν.

Το “Vol.1” της σειράς έφτασε τον Σεπτέμβριο του 2021 και αποτελούνταν από εννέα επεισόδια, το καθένα σε διαφορετική χρονική περίοδο του σύμπαντος του Star Wars με γνωστά anime στούντιο που δούλεψαν σε αυτό το project. Το καθένα με τη δική του αισθητική και στιλ, στο “Visions” δούλεψαν τα εξής στούντιο: Studio Trigger (Kill la Kill), Science Saru (Devilman Crybaby), Kamikaze Douga (openings for JoJo's Bizarre Adventure), Studio Colorado (A Whisker Away), Kinema Citrus (Made In Abyss), Geno Studio (Golden Kamuy), and Production IG (Haikyu!!).  

Η 2η σεζόν του Star Wars: Visions θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο Disney Plus την άνοιξη του 2023.