Το “Spriggan” είναι ίσως το νέο anime που θα ξεκινήσετε – Δείτε το επικό trailer

Τα έξι επεισόδια έρχονται σύντομα στο Netflix
27 Μαΐου 2022 14:20
Το “Spriggan” είναι ίσως το νέο anime που θα ξεκινήσετε – Δείτε το επικό trailer

Το Netflix έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το επίσημο trailer από το ολοκαίνουργιο anime της πλατφόρμας του, “Spriggan”. Το θρυλικό κόμικ που έγινε τεράστιο “hit” τη δεκαετία του ’90, έρχεται στη μικρή οθόνη με ένα 2D και 3D animation σε μία αυθεντική σειρά, γεμάτη περιπέτεια, έντονες σκηνές δράσης και αγάπη για τους αρχαίους πολιτισμούς.

Η σειρά θα αποτελείται από έξι επεισόδια, τα οποία θα γίνουν απευθείας διαθέσιμα στο Netflix μέσα στον Ιούνιο και σάς προετοιμάζουν για μία επική περιπέτεια με δράση και ό,τι άλλο φαντάζεστε.

Η επίσημη σύνοψη του Netflix:

Ένας μεγάλος πολιτισμός υπήρχε κάποτε σε αυτή τη Γη. Διαθέτοντας γνώση και επιστημονική ικανότητα που υπερβαίνει κατά πολύ αυτή του σύγχρονου ανθρώπου, τα relics αυτού του αρχαίου πολιτισμού παραμένουν κρυμμένα σε αυτόν τον κόσμο ακόμη και τώρα. Καθώς τα δίκτυα επικοινωνίας υψηλής ταχύτητας καλύπτουν την υδρόγειο και τα μάτια των δορυφόρων μπορούν να αποκαλύψουν όλα τα μυστικά, οι στρατοί των μεγάλων εθνών συγκρούονται καθώς προσπαθούν να αποκαλύψουν και να ερευνήσουν αυτά τα τεχνουργήματα, τα οποία διαθέτουν μια ανεξιχνίαστη «δύναμη».

Ένα μέλος αυτού του αρχαίου πολιτισμού χάραξε ένα μήνυμα σε ένα πιάτο: «Προστατέψτε τα λείψανά μας από τους κακούς». Λαμβάνοντας υπόψη αυτό το μήνυμα, ένας οργανισμός στοχεύει να σφραγίσει οριστικά αυτόν τον αρχαίο πολιτισμό. Οι επίλεκτοι μυστικοί πράκτορες αυτής της οργάνωσης είναι γνωστοί ως… Spriggans.

Όλα τα επεισόδια του Spriggan θα γίνουν διαθέσιμα στο Netflix στις 18 Ιουνίου. Δείτε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.