Το poster για την 6η σεζόν του “My Hero Academia” έχει τους πρωταγωνιστές στο επίκεντρο

Το φθινόπωρο η μεγάλη επιστροφή της anime σειράς
23 Μαΐου 2022 19:11
Το poster για την 6η σεζόν του “My Hero Academia” έχει τους πρωταγωνιστές στο επίκεντρο

Οι περισσότεροι έχουν στραμμένα τα βλέμματά τους στο manga του “My Hero Academia” αυτό τον καιρό, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι η νέα σεζόν δεν έχει χτίσει αρκετό hype. Η 6η σεζόν του anime πρόκειται να κάνει πρεμιέρα μέσα στη χρονιά και μόλις κυκλοφόρησε μία ολοκαίνουργια εικόνα που θέλει να σας ψήσει για το νέο κεφάλαιο.

Έτσι, μέσα από τον επίσημο ιαπωνικό λογαριασμό της σειράς κυκλοφόρησε ένα νέο artwork ελέω της νέας σεζόν, με τους κεντρικούς χαρακτήρες να βρίσκονται αυτή τη φορά στο επίκεντρο. Όπως θα παρατηρήσετε και εσείς, ο Izuku βρίσκεται στο κέντρο, ενώ άλλοι πρωταγωνιστές βρίσκονται γύρω του, όπως οι Shoto Todoroki και Tenya Iida.

Δείτε την εικόνα παρακάτω:

Αυτή τη στιγμή, δεν έχουμε μάθει σχεδόν τίποτα για την 6η σεζόν του My Hero Academia, μιας και το στούντιο κρατά όλες τις πληροφορίες καλά κλειδωμένες. Συγκεκριμένα, το νέο κεφάλαιο αναμένεται να έρθει κάποια στιγμή μέσα στο φθινόπωρο. Ο πόλεμος με τα στοιχεία που γνωρίζουμε μέχρι τώρα, θα είναι ολοκληρωτικός και θα φέρει την ισορροπία. Αυτές είναι οι μόνες πληροφορίες που γνωρίζουμε για την 6η σεζόν.