Το νέο Arc του Demon Slayer αποκαλύπτεται με το πρώτο του trailer

Είστε έτοιμοι;!
17 Απριλίου 2022 17:17
Το νέο Arc του Demon Slayer αποκαλύπτεται με το πρώτο του trailer

Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από το επόμενο arc του Demon Slayer που έρχεται με την ονομασία “Swordsmith Village Arc”, το οποίο χωρίς να παρουσιάζει αρκετά πλάνα ανεβάζει το hype στα ύψη. Παρόλο που δεν αποκαλύπτει πολλά πράγματα από άποψη πλοκής, το νέο βίντεο του εξαιρετικά δημοφιλούς anime ετοιμάζεται για τη νέα σεζόν του, ύστερα από το επιτυχημένο Entertainment District Arc που ολοκληρώθηκε τον Φεβρουάριο.

Η αγαπημένοι demon slayers έχουν μόλις νικήσει το Upper Moon 6 με τους Gyutaro και Daki, να επιβιώσουν από μια μάχη πρωτόγνωρων διαστάσεων για τη σειρά μέχρι στιγμής. Το νέο trailer μάς υπενθυμίζει όλα όσα προηγήθηκαν και μας προετοιμάζει για μία νέα αποστολή που αναμένεται να ξεκινήσει στο Swordsmith Village.

Ο Haruo Sotozaki επιστρέφει ως σκηνοθέτης για τη νέα σεζόν, καθώς και ως επικεφαλής σκηνοθέτης animation ο Akira Matsushima. Το βασικό cast που επιστρέφει για τη νέα σεζόν είναι οι Natsuki Hanae ως Tanjiro Kamado, Akari Kito ως Nezuko Kamado, Hiro Shimono ως Zenitsu Agatsuma, Yoshitsugu Matsuoka ως Inosuke Hashibira, Kengo Kawanishi ως Muichiro και Kana Hanazawa ως Mitsuri.

Προς το παρόν δε γνωρίζουμε πότε θα κάνει πρεμιέρα το Swordsmith Village Arc, αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα φτάσει την επόμενη χρονιά. Παρακολουθήστε το νέο trailer παρακάτω.