Το “Sword Art Online” γιορτάζει και σας μεταφέρει πολλά χρόνια πίσω με ένα επικό trailer

Πέρασαν 10 χρόνια από την πρεμιέρα
03 Απριλίου 2022 16:15
Το “Sword Art Online” γιορτάζει και σας μεταφέρει πολλά χρόνια πίσω με ένα επικό trailer

Η Aniplex γιορτάζει τη 10η επέτειο του δημοφιλούς anime Sword Art Online, με ένα ολοκαίνουργιο διαφημιστικό βίντεο, που θα σας μεταφέρει πολλά χρόνια πίσω. Το βίντεο διαρκεί 16 λεπτά περίπου και περιλαμβάνει πλάνα από τα Sword Art Online, Sword Art Online II, Sword Art Online: Alicization, Sword Art Online the Movie: Ordinal Scale και Sword Art Online the Movie -Progressive- Aria of a Starless Night .

Μάλιστα, πρόκειται να πραγματοποιηθεί και ένα μεγάλο event στις 6 Νοεμβρίου στο Τόκιο για να γιορτάσει το anime τα 10 του χρόνια. Το αρχικό Sword Art Online έκανε πρεμιέρα τον Ιούλιο του 2012, ενώ το 2ο μέρος κατέφθασε δύο χρόνια μετά.

Το Sword Art Online: Alicization έκανε πρεμιέρα στην Ιαπωνία τον Οκτώβριο του 2018 και μεταδόθηκε σε Crunchyroll, Hulu και FunimationNow, καθώς και το Sword Art Online: Alicization - War of Underworld Part 2, η τελική σεζόν του anime, έκανε πρεμιέρα τον Ιούλιο του 2020 και ολοκληρώθηκε τον Σεπτέμβριο του 2020.

Το Sword Art Online είναι μια ιαπωνική σειρά μυθιστορημάτων που γράφτηκε από τον Reki Kawahara και εικονογραφήθηκε από την abec. Η σειρά διαδραματίζεται στο μέλλον και εστιάζει στους πρωταγωνιστές Kazuto "Kirito" Kirigaya και Asuna Yuuki.

Δείτε το trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.